2022'de Türkiye'de ve dünyada en çok dinlenen şarkılar

Hasan

New member
2022'de Türkiye'de ve dünyada en çok dinlenen şarkılar

2022 yılında Türkiye genelinde en çok dinlenen sanatçı UZI oldu. Spotify verilerine göre UZI’yi rap sanatçıları Çakal ve Ezhel takip etti. Dünya çapında ise bu yıl 18,5 milyardan fazla dinlemeye ulaşan Bad Bunny, üç yıl üst üste birinci olan ilk sanatçı oldu.

1. UZI2. cakal3. Ezhel 4. Lvbel C55. Sefo6. Sezen Aksu7. Batuflex8. Motive9. Duman10. Emir Can İğrek

1. KÖFN - Bi’ Tek Ben Anlarım2. UZI - ARASAN DA3. cakal - İmdat4. UZI - PAPARAZZI5. Güneş - Suçlarımdan Biri6. Can Koç - Gökyüzünü Tutamam7. Madrigal - Seni Dert Etmeler8. Ezhel - Nerdesin9. Lvbel C5 - GELMEZSEN GELME10. Sefo - Affettim

1. UZI - EL CHAVO2. UZI - Kan3. Lvbel C5 - C5MODE4. Güneş - Atlantis5. cakal - Paradoks6. Dolu Kadehi Ters Tut - Karanlık7. Motive - 228. Rei 6 - Dibe İniyorum9. Yüzyüzeyken Konuşuruz - Akustik Travma10. No.1 - Kron1k

1. Sezen Aksu2. Güneş3. Zeynep Bastık4. Taylor Swift5. Melek Mosso6. Ebru Gündeş7. Lana Del Rey8. Sertab Erener9. Gülşen10. Lil Zey

1. Bad Bunny2. Taylor Swift3. Drake4. The Weeknd 5. BTS

1. As It Was - Harry Styles2. Heat Waves - Glass Animals 3. STAY (with Justin Bieber) - The Kid LAROI 4. Me Porto Bonito - Bad Bunny feat. Chencho Corleone5. Tití Me Preguntó - Bad Bunny

1. Un Verano Sin Ti, Bad Bunny2. Harry’s House, Harry Styles3. SOUR, Olivia Rodrigo4. =, Ed Sheeran5. Planet Her, Doja Cat