“TGIF!”
Whatsapp and Co. için hafta sonu için dijital tebrikler
Cuma öğleden sonra sloganı: “Ellerinizi kaldırın – hafta sonu”.
© Kaynak: imago/allOver
makaleyi dinle • 4 dakika
“Hafta sonu ellerinizi kaldırın!” Bir hafta daha çalışmanın keyfini kendinize saklayamıyorsanız, akıllı telefonunuzu kapın ve arkadaşlarınızın ve ailenizin bu mutluluğu paylaşmasına izin verin. Tanıdık görünmek? İşte hafta sonuna ait en iyi Whatsapp sözleri ve durum raporları.
Son e-postayı yanıtladım, bilgisayarı kapattım ve aynı zamanda Netflix’te mükemmel filmi aradım – hafta sonu gelebilir. Pek çok kişi, tatil günlerine ilişkin beklentilerini ifade etmek için Whatsapp’ı veya sosyal ağları kullanıyor. Özellikle durum güncellemeleri popüler bir özelliktir. Ama yazacak ne var?
Haftanın sonunda yaratıcılık herkese açık değildir. Burada arkadaşlarınıza ve ailenize güzel bir hafta sonu dilemek için kullanılabilecek Whatsapp sözleri ve durum mesajları için ilham bulacaksınız.
Hafta sonu Whatsapp’ta durum güncellemeleri
Birçok kişinin gözden kaçırdığı: Whatsapp profilindeki durum güncellemeleri. Başlangıçta Facebook ve Instagram’dan bilinen durum mesajları, kişilerinize neler olacağını bildirmenin harika bir yoludur. “TGIF”, sosyal medyada yaklaşan hafta sonunu belirtmek için kullanılan yaygın bir sinyal kelimesidir. Bu arada, bunun arkasında İngilizce “Tanrıya şükür bugün Cuma” ifadesi var. En azından Katy Perry’nin aynı adlı hiti “Geçen Cuma Gecesi (TGIF)”den bu yana, kısaltma uluslararası alanda da tanınmaya başlandı.
Ailenizin Whatsapp grubuna kısa bir Cuma selamı mı göndermek istiyorsunuz yoksa meslektaşlarınıza güzel bir hafta sonu mu dilemek istiyorsunuz? Burada doğru ilhamı bulacaksınız:
Tekerlemeler ve kısa anekdotlar biraz daha kapsamlıdır ve bu nedenle doğrudan mesajlar için daha uygundur. Bu (esprili) yaklaşımlar, şiirler ve alıntılarla hafta sonu için anlamlı bir şekilde arkadaşlarınıza veda ediyorsunuz.
Whatsapp and Co. için hafta sonu için dijital tebrikler
Cuma öğleden sonra sloganı: “Ellerinizi kaldırın – hafta sonu”.
© Kaynak: imago/allOver
makaleyi dinle • 4 dakika
“Hafta sonu ellerinizi kaldırın!” Bir hafta daha çalışmanın keyfini kendinize saklayamıyorsanız, akıllı telefonunuzu kapın ve arkadaşlarınızın ve ailenizin bu mutluluğu paylaşmasına izin verin. Tanıdık görünmek? İşte hafta sonuna ait en iyi Whatsapp sözleri ve durum raporları.
Son e-postayı yanıtladım, bilgisayarı kapattım ve aynı zamanda Netflix’te mükemmel filmi aradım – hafta sonu gelebilir. Pek çok kişi, tatil günlerine ilişkin beklentilerini ifade etmek için Whatsapp’ı veya sosyal ağları kullanıyor. Özellikle durum güncellemeleri popüler bir özelliktir. Ama yazacak ne var?
Haftanın sonunda yaratıcılık herkese açık değildir. Burada arkadaşlarınıza ve ailenize güzel bir hafta sonu dilemek için kullanılabilecek Whatsapp sözleri ve durum mesajları için ilham bulacaksınız.
Hafta sonu Whatsapp’ta durum güncellemeleri
Birçok kişinin gözden kaçırdığı: Whatsapp profilindeki durum güncellemeleri. Başlangıçta Facebook ve Instagram’dan bilinen durum mesajları, kişilerinize neler olacağını bildirmenin harika bir yoludur. “TGIF”, sosyal medyada yaklaşan hafta sonunu belirtmek için kullanılan yaygın bir sinyal kelimesidir. Bu arada, bunun arkasında İngilizce “Tanrıya şükür bugün Cuma” ifadesi var. En azından Katy Perry’nin aynı adlı hiti “Geçen Cuma Gecesi (TGIF)”den bu yana, kısaltma uluslararası alanda da tanınmaya başlandı.
- Hafta sonuna başlarken sana bir kalp:
- Çok fazla dizi, çok az hafta sonu.
-
- Cuma-Cuma
- Merhaba hafta sonları
- Bu metni okumak sizi hafta sonuna tam beş saniye yaklaştırıyor. Rica ederim!
- Ellerinizi kaldırın, hafta sonu!
- TGIF
-
- Bir kaç saat daha ilgiyle izleyin
- Sonunda hafta sonu!
Ailenizin Whatsapp grubuna kısa bir Cuma selamı mı göndermek istiyorsunuz yoksa meslektaşlarınıza güzel bir hafta sonu mu dilemek istiyorsunuz? Burada doğru ilhamı bulacaksınız:
- Yıllar geçtikçe iş yerinde güçlü yönlerinizin nerede olduğunu öğrenirsiniz.
- Hafta sonu!
- Sonunda Cuma!
- Bu haftadan sonra hafta sonuna ihtiyacım yok, yunus terapisine ihtiyacım var.
- Sabah bir kez daha ağla, sonra hafta sonu olur.
- “Bu hafta beşinci kez geç kaldınız! Bundan ne sonuç çıkarıyorsunuz?”
Tekerlemeler ve kısa anekdotlar biraz daha kapsamlıdır ve bu nedenle doğrudan mesajlar için daha uygundur. Bu (esprili) yaklaşımlar, şiirler ve alıntılarla hafta sonu için anlamlı bir şekilde arkadaşlarınıza veda ediyorsunuz.
- Hafta sonunun başında size cesaret ve gücün yanı sıra çok sevdiğimiz para ve bol miktarda para diliyorum. Eğer para o şekilde dönmezse bu da büyük bir kayıp değil; o zaman tek bir isteğim var: Daima mutlu ve sağlıklı kalın!
- Hayatta hızını sürekli arttırmaktan daha önemli şeyler var. (Mahatma Gandi)
- Yedi gün olmalı, ikisi berekettir, beni saadet yoluna çıkar.
- Hafta sonu, bu güzel ve anlamlı, tüm arkadaşlar bir arada, mutlu ve neşeli, nasıl olmasın? Ve böylece şiir biter.
- Cumartesi akşamı kulağa canlandırıcı geliyor, şarap, şarkı söylemek ve mum ışığı, hafta sonu işte böyle.
- Beş gün boyunca terliyorsun, bu saçmalık da ne? Ama iş olması gerekiyor ve hafta sonları da yaşayabiliriz.
- Hiçbir şey bizi yolumuzda bir moladan daha iyi ilerletemez. (Elizabeth Barret Browning)
- Hafta hala bu kadar uzunsa, hala korkuyor ve korkuyorsunuz. Patron seni zor durumda bırakıyor ve hiçbir şey işe yaramıyor, hafta sonu sana rahatlama ve bir bira vaat ediyor.
- Pazartesi en kötü gün, Salı patronun hoşuna gitmiyor, Çarşamba keyifli, Perşembe yakında geçecek, Cuma hafta sonu olacağı için sonu müjdeliyor.
- Hafta sonu, pazartesiden cumaya kadar avlanmak istenen bir ganimettir. (Pascal Lachenmeier)