Shib
New member
Almanya’da dört konser
Almanya 2023’te The Weeknd: Bir bakışta tüm tarihler
Weeknd, Hamburg’da sahne alıyor.
© Kaynak: Markus Scholz/dpa
makaleyi dinle • 4 dakika
Weeknd büyük bir Avrupa turunda ve Almanya’da da mola veriyor. Bir sonraki konser tarihi nedir, set listesinde hangi şarkılar var ve hala bilet var mı?
Weeknd, 2023’te Almanya’da toplam dört konser verecek ve son konser Münih’te gerçekleşecek. “After Hours Til Dawn” turu hakkında her şey burada bulunabilir.
Münih’teki Weeknd – en önemli bilgiler
Konserin resmi setlisti bilinmemekle birlikte, After Hours Til Dawn turnesinden önceki konserlere dayanarak hangi şarkıların çalınabileceğine dair birkaç tahmin var. Setlist.fm portalına göre, Frankfurt’taki konserde şu şarkılar çalındı:
toplu taşıma: Ana tren istasyonundan Scheidplatz’a giden metroya (2. hat) binin, ardından 3. hatta geçin ve Olympiazentrum istasyonunda inin. Doğrudan Marienplatz’dan 3. hatta geçin.
Otomobil: Araba ile gelenler, Mittlerer Ring üzerinden Olimpiyat Parkı’na ulaşabilirler. Tesis bünyesinde park yerleri mevcuttur.
Almanya ve Avrupa’da The Weeknd: Bir bakışta tüm konserler
The Weeknd, Kanadalı bir şarkıcı, söz yazarı ve plak yapımcısıdır. Gerçek adı Abel Makkonen Tesfaye olup, 16 Şubat 1990 Toronto, Kanada doğumludur. Eşsiz karışımıyla tanınır. R’n’B, pop Ve elektronik müzikgenellikle melankolik ve içe dönük sözlerle karakterizedir.
Weeknd, 2010 yılında mixtape’lerinin piyasaya sürülmesiyle internette geniş ilgi gördü. İlk albümü “Ülkeyi Öp” 2013 yılında piyasaya çıktı ve ona ticari başarı getirdi. gibi hitlerle “Yüzümü Hissedemiyorum”, “Yıldız Çocuğu” Ve “Kör Işıklar” dünya çapında listeleri fethetti.
Almanya 2023’te The Weeknd: Bir bakışta tüm tarihler
Weeknd, Hamburg’da sahne alıyor.
© Kaynak: Markus Scholz/dpa
makaleyi dinle • 4 dakika
Weeknd büyük bir Avrupa turunda ve Almanya’da da mola veriyor. Bir sonraki konser tarihi nedir, set listesinde hangi şarkılar var ve hala bilet var mı?
Weeknd, 2023’te Almanya’da toplam dört konser verecek ve son konser Münih’te gerçekleşecek. “After Hours Til Dawn” turu hakkında her şey burada bulunabilir.
Münih’teki Weeknd – en önemli bilgiler
- Tarih: 8/4/2023 Cuma
- başlamak: 18.40
- giriş: saat 16.30
- adres: Olimpiyat Stadyumu, Spiridon-Louis-Ring, 80809 Münih
- açılış perdesi: Mike Dean, Kaytranada
- biletler: Eventim “Fansale” aracılığıyla sınırlı kullanılabilirlik.
Konserin resmi setlisti bilinmemekle birlikte, After Hours Til Dawn turnesinden önceki konserlere dayanarak hangi şarkıların çalınabileceğine dair birkaç tahmin var. Setlist.fm portalına göre, Frankfurt’taki konserde şu şarkılar çalındı:
- nefesimi al
- kurban etmek
- Beni Sevmeni Nasıl Sağlarım?
- yüzümü hissedemiyorum
- Yangında Kayıp (Gesaffelstein & The Weeknd, kapak)
- Kasırga (Kanye West kapağı)
- Tepeler
- Kiss Land (Yalnızca ilk yarı)
- Sıklıkla
- Ekip Aşkı (Drake kapağı)
- Yıldız Çocuğu
- Balon Evi
- Kalpsiz
- Düşük Ömür (Gelecek kapak)
- hatırlatıcılar
- parti canavarları
- İnanç
- saatler sonra
- zaman doldu
- geldiğini hissediyorum
- Senin için ölürüm
- Başka biri var mı?
- ben hiç orada değildim
- Kötü Oyunlar
- Adımı Söyle
- Sabah
- Gözyaşlarını Kurtar
- Sıfırdan daha az
- Kör Eden Işıklar
- Yağmurdaki gözyaşları
- Sürünen (Metro Boomin Kapak)
- Popüler (The Weeknd, Playboi Carti & Madonna, kapakları)
- Gözlerinde
- Moth to a Flame (Swedish House Mafia & The Weeknd, kapak)
toplu taşıma: Ana tren istasyonundan Scheidplatz’a giden metroya (2. hat) binin, ardından 3. hatta geçin ve Olympiazentrum istasyonunda inin. Doğrudan Marienplatz’dan 3. hatta geçin.
Otomobil: Araba ile gelenler, Mittlerer Ring üzerinden Olimpiyat Parkı’na ulaşabilirler. Tesis bünyesinde park yerleri mevcuttur.
Almanya ve Avrupa’da The Weeknd: Bir bakışta tüm konserler
- 14 Temmuz 2023, Frankfurt (DEUTSCHE-BANK-PARK), Almanya
- 18 Temmuz 2023, Madrid (CÍVITAS METROPOLITANO), İspanya
- 20 Temmuz 2023, Barselona (ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS), İspanya
- 22 Temmuz 2023, Nice (ALLIANZ RIVIERA), Fransa
- 23 Temmuz 2023, Nice (ALLIANZ RIVIERA), Fransa
- 26 Temmuz 2023, Milano (IPPODROMO LA MAURA), İtalya
- 27 Temmuz 2023, Milano (IPPODROMO LA MAURA), İtalya
- 29 Temmuz 2023, Paris (STADE DE FRANCE), Fransa
- 30 Temmuz 2023, Paris (STADE DE FRANCE), Fransa
- 1 Ağustos 2023, Bordeaux (MATMUT ATLANTIQUE), Fransa
- 4 Ağustos 2023, Münih (OLİMPİK STADYUM), Almanya
- 6 Ağustos 2023, Prag (LETNANY HAVALİMANI), Çek Cumhuriyeti
- 9 Ağustos 2023, Varşova (PGE NARODOWY), Polonya
- 12 Ağustos 2023, Tallinn (TALLINN SONG FESTİVAL ALANLARI), Estonya
- 18 Ağustos 2023, Londra (WEMBLEY STADIUM), İngiltere
The Weeknd, Kanadalı bir şarkıcı, söz yazarı ve plak yapımcısıdır. Gerçek adı Abel Makkonen Tesfaye olup, 16 Şubat 1990 Toronto, Kanada doğumludur. Eşsiz karışımıyla tanınır. R’n’B, pop Ve elektronik müzikgenellikle melankolik ve içe dönük sözlerle karakterizedir.
Weeknd, 2010 yılında mixtape’lerinin piyasaya sürülmesiyle internette geniş ilgi gördü. İlk albümü “Ülkeyi Öp” 2013 yılında piyasaya çıktı ve ona ticari başarı getirdi. gibi hitlerle “Yüzümü Hissedemiyorum”, “Yıldız Çocuğu” Ve “Kör Işıklar” dünya çapında listeleri fethetti.