6 Aralık'tan selamlar

GokyuzuYankilari

Global Mod
Yetkili
Global Mod
Hannover. Kısa mesaj veya Whatsapp yoluyla gönderilen selamlar giderek geleneksel tebrik kartlarının yerini alıyor. Bu bir yandan dijitalleşmenin ilerlemesinden kaynaklanıyor. Öte yandan selam yazmak, kart göndermekten daha az zaman alır. Teknoloji dergisi “Inside Digital” ve “Computer Bild” dergisi, tüm ailenin Aziz Nicholas'ı selamlayabilmesi için aileye, partnere ve arkadaşlara yönelik uygun sözler topladı. Kopyalayıp yapıştırmanız için en iyi dijital selamları bir araya getirdik.

Daha sonra okuyun Reklamcılık

Noel Baba ile ilgili en güzel Whatsapp sözleri

• Noel Baba
    🎅
    bugün size geliyor, benden sıcak bir selam gönderiyor. Tatlı bir şey
    🍫
    , tamamen sanal. Zevkinizi düşünün ve hemen yiyin!
  • Tarçın ve pişmiş elma kokusu evin içinde dolaşıyor, genç yaşlı Noel Baba'yı bekliyor
    🎅
    . Ayakkabılarınızı temizleyin ve düzgün bir şekilde yerleştirin. İyiler için hediyeler
    🎁
    boldur.
    🎇
  • Ah dehşet, ah dehşet Noel Baba – ama ayakkabılarımız
    👟
    👟
    orada değil, kesinlikle içlerine hiçbir şey koymuyor. Bu yüzden onları çok çabuk temizlemelisiniz ki bu da tatlılar için oldukça faydalıdır.
    🍭
    🍬
    🍫
  • Her evde neşe var, Noel Baba geliyor bugün
    🎅
    . Kardan gelir, rüzgârdan gelir. Her iyi çocuğa gelir.
    🎉
  • Noel Baba bana bütün yıl boyunca şikayet etmediğini söyledi. Bu yüzden size evinizde harika bir Noel Baba diliyorum
    🏠
    !
  • Ben küçük Noel Babayım
    🎅
    , ne yazık ki evinizin önünde durmuyorum. Bu yüzden sana çok uzaklardan bir avuç sihirli yıldız gönderiyorum
    🌟
    🌟
    .
  • Nicholas oh Nicholas, şimdi çabuk botları çıkar
    👢
    👢
    – yarın harika şeyler bulma fırsatını kaçırmak istemez misin?
    🎀

Aziz Nicholas Günü'nde çiftlere selamlar

• Bugün Aziz Nicholas Günü. Sevdiğim herkese merhaba derim. Hediyem
    🎁
    , kalpten gelir. Hiçbir sopa sana zarar veremez. Baskı yok, zorunluluk yok, sadece kocaman bir öpücük
    💋
    .
  • Hiçbir şey benim için senden daha değerli değil. Noel Baba'ya bile: Seni seviyorum.
    ❤
  • Noel Baba
    🎅
    fındık getirebilir ama ne yazık ki öpücük getiremez. Benden sıcak bir öpücük
    💋
    böylece burada öpüşmesine gerek kalmaz.
  • Sevgilim, Noel Baba seninle orada mıydı ve sana öpücüğümü mü verdi
    💋
    ? Seni düşündüğümü göstermek için sana vermesi için ona bir tane verdim.
  • Noel Baba çoktan başladı, cep telefonunu aldım
    📱
    . Şimdi seni sıcak bir şekilde selamlayacağım ve kocaman bir öpücük göndereceğim
    💋
    .
Aslında neden Aziz Nicholas'ı kutluyoruz? Geleneğin anlamı budur

Aziz Nicholas Günü her yıl 6 Aralık'ta kutlanır. Peki Aziz Nicholas kimdi ve neden geceleri çizmelerimizi kapının dışına koyuyoruz?

Kaynak: Haberler

6 Aralık'ta Aziz Nicholas'a komik selamlar

• Dikkat… Önemli… Lütfen paylaşın! Gösterişli kırmızı giysiler giyen, sakallı, yaşlı bir adam
    🎅
    görüldü. Masum insanları bir şeyle suçlamak istiyor.
  • Noel Baba olmak zordur. Çünkü bazı çizmeler o kadar kötü kokar ki, azizin bu yüzden Tanrı'dan sıkıntı parası aldığına şüphe yoktur.
  • Nicholas, Aziz Nicholas, kutsal adam, Pazar botlarınızı giyin. Onunla İspanya'ya seyahat edin, elma
    🍏
    , fındık, kestane
    🌰
    satın alın! Küçük çocuklara bir şeyler getirin
    👶
    , büyükleri bırakın, kendileri de bir şeyler alsınlar.
  • Artık Noel Baba'yı
    🎅
    her çikolata çeşidinde
    🍫
    tanıyabilirsiniz. Artık gerçekten yarışmanız gerekiyor, yoksa bir Paskalya tavşanına dönüşecek.
  • Çantanızda bir şey varsa Noel Baba misafirimiz olun
    🎁
    . Bir şeyin varsa otur, hiçbir şeyin yoksa yine kendini topla!
Noel Baba resimleri 2023