Hannover. Kısa mesaj veya Whatsapp yoluyla gönderilen selamlar giderek geleneksel tebrik kartlarının yerini alıyor. Bu bir yandan dijitalleşmenin ilerlemesinden kaynaklanıyor. Öte yandan selam yazmak, kart göndermekten daha az zaman alır. Teknoloji dergisi “Inside Digital” ve “Computer Bild” dergisi, tüm ailenin Aziz Nicholas'ı selamlayabilmesi için aileye, partnere ve arkadaşlara yönelik uygun sözler topladı. Kopyalayıp yapıştırmanız için en iyi dijital selamları bir araya getirdik.
Daha sonra okuyun Reklamcılık
Noel Baba ile ilgili en güzel Whatsapp sözleri
Aziz Nicholas Günü'nde çiftlere selamlar
Aziz Nicholas Günü her yıl 6 Aralık'ta kutlanır. Peki Aziz Nicholas kimdi ve neden geceleri çizmelerimizi kapının dışına koyuyoruz?
Kaynak: Haberler
6 Aralık'ta Aziz Nicholas'a komik selamlar
Noel Baba ile ilgili en güzel Whatsapp sözleri
- Noel Baba
- Tarçın ve pişmiş elma kokusu evin içinde dolaşıyor, genç yaşlı Noel Baba'yı bekliyor
- Ah dehşet, ah dehşet Noel Baba – ama ayakkabılarımız
- Her evde neşe var, Noel Baba geliyor bugün
- Noel Baba bana bütün yıl boyunca şikayet etmediğini söyledi. Bu yüzden size evinizde harika bir Noel Baba diliyorum
- Ben küçük Noel Babayım
- Nicholas oh Nicholas, şimdi çabuk botları çıkar
Aziz Nicholas Günü'nde çiftlere selamlar
- Bugün Aziz Nicholas Günü. Sevdiğim herkese merhaba derim. Hediyem
- Hiçbir şey benim için senden daha değerli değil. Noel Baba'ya bile: Seni seviyorum.
- Noel Baba
- Sevgilim, Noel Baba seninle orada mıydı ve sana öpücüğümü mü verdi
- Noel Baba çoktan başladı, cep telefonunu aldım
Aziz Nicholas Günü her yıl 6 Aralık'ta kutlanır. Peki Aziz Nicholas kimdi ve neden geceleri çizmelerimizi kapının dışına koyuyoruz?
Kaynak: Haberler
6 Aralık'ta Aziz Nicholas'a komik selamlar
- Dikkat… Önemli… Lütfen paylaşın! Gösterişli kırmızı giysiler giyen, sakallı, yaşlı bir adam
- Noel Baba olmak zordur. Çünkü bazı çizmeler o kadar kötü kokar ki, azizin bu yüzden Tanrı'dan sıkıntı parası aldığına şüphe yoktur.
- Nicholas, Aziz Nicholas, kutsal adam, Pazar botlarınızı giyin. Onunla İspanya'ya seyahat edin, elma
- Artık Noel Baba'yı
- Çantanızda bir şey varsa Noel Baba misafirimiz olun