6 Haziran’da Diablo 4 sürümü: tarih, ön yükleme, standart ve lüks sürümlerin fiyatları

GokyuzuYankilari

Global Mod
Yetkili
Global Mod
Diablo 4’ün çıkışı yaklaşıyor: Sanctuary’i cehennem prensesi Lilith’ten kurtarmak isteyenler bugünden, 6 Haziran’dan itibaren bunu yapma fırsatına sahip. Yayınla ilgili tüm bilgiler.

Diablo 4 Sürümü: Bir bakışta tüm veriler

• Oyunun adı: Diablo IV
  • Resmi yayın tarihi: 06/06/2023
  • PlatformPS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC
  • Yayıncı: Blizzard Entertainment
  • Geliştirici: Blizzard Entertainment
  • Tür: Hack and Slay, Aksiyon RPG
  • Standart Sürüm fiyatı: 69,99 € (PC) ve 79,99 € (Playstation, Xbox)
  • Digital Deluxe Edition fiyatı: 89,99 € (PC) ve 99,99 € (Playstation, Xbox)
Berlin’deki yayın etkinliği: Europa Center’daki Lilith Tapınağı

Hayranlar, Diablo 4’ün çıkışına uygun olarak, Sanctuary’nin annesi Lilith’i Berlin’de yakından deneyimleyebilirler. itibaren 5-7 Haziran 2023 Europa Center’ın önünde ikonik Diablo karakterinin 3 metrelik bir heykeli var. İster destansı bir fotoğraf spotu olarak, ister tapınağındaki iblise bağlılık yemini etmek için – Lilith’e mesaj bırakan ilk 333 ziyaretçi için, sitede kullanılabilecek ek bir indirim kuponu vardır.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Instagram, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Diablo 4 çıkış tarihi ve saati

de 6 Haziran 2023 Diablo 4’ün piyasaya sürülmesi Almanya’da gerçekleşecek. Desteklenen tüm platformlarda aynı anda görünecektir. Digital Deluxe Edition veya Ultimate Edition’ı güvence altına alan herkes erken erişim elde edecek ve biraz daha erken başlayabilecektir.

Dört gün önce, yani 2 Haziran 2023 şimdiden erken erişimle Sığınak’a gidiyor. Muhtemelen oyunun bir ön yüklemesi de olacak, bunun tam olarak ne zaman başlayacağı, ancak henüz açıklanmadı.

Testimiz, Diablo 4’ün nasıl oynandığını ve yeni bölümün öncekilere ayak uydurup uyduramayacağını gösteriyor:

Diablo 4: Her şey bununla ilgili

Blizzard’ın aynı adlı oyun serisinin uzun zamandır beklenen halefi Diablo 4 ile yeni bir tura giriyor. “Hack and Slay” 2019’da duyuruldu ve o zamandan beri en çok beklenen oyunlardan biri olarak kabul ediliyor. Çıkış tarihi artık belirlendi, 6 Haziran 2023’te Diablo 4 PC, PS 4, PS 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkacak. Görünüşe göre platformlar arasında çapraz oyun da olacak. Geliştirici Blizzard, geçtiğimiz günlerde açık bir beta ile hayranları oyun deneyimi havasına soktu. Hayranlar birkaç gün içinde ilk perdeyi deneyebildiler ve karakterlerini maksimum 25. seviyeye yükseltebildiler.

Diablo’nun konusu da bu: Serinin önceki bölümlerinde olduğu gibi serinin dördüncü bölümünde de dünyayı kötülüklerden kurtarmak oyuncuya kalmış. İsimsiz şeytan Diablo genellikle büyük düşmandı, ancak yeni bölümde bu muhtemelen iblis Lilith’in annesi olacak. Seleflerinde pek görünmüyordu, ancak Lore’a göre oyun dünyası Sanctuary’yi melek Inarius ile birlikte yarattı. Blizzcon 2019’daki duyuru fragmanında hayranlar, Infernal Lady’yi ilk kez gördüler.

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Youtube, makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Diablo 4 Açık Beta: Lansman, Önyükleme, Platformlar

Diablo 4, yayınlanmadan önce başka bir beta sürümü alacak. 20 Nisan’daki canlı yayında Blizzard, lansmandan birkaç hafta önce ek bir test aşamasının gerçekleşeceğini duyurdu. Açık Beta ile ilgili tüm bilgileri ve nasıl katılabileceğinizi burada özetledik:

• Açık betanın başlangıcı: 12 Mayıs 2023 21:00 – 14 Mayıs 2023 21:00
  • önyükleme: 10 Mayıs saat 21:00’den itibaren
  • platformlar: PC, Xbox Series X/S, Xbox One, Playstation 5, Playstation 4

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Twitter, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

12 Mayıs’tan itibaren Diablo 4 Açık Beta: Nasıl Katılırım?

İlgilenen herkes Diablo Beta’ya katılabilir. Beta, sunucu kapasitesini test etmek için tasarlanmış bir stres testidir, dolayısıyla ne kadar çok oyuncu çevrimiçi olursa o kadar iyidir. Bir önceki Diablo 4 açık betasına katılanların, gelecek beta için oyunu tekrar indirip yüklemesine gerek kalmayacak.

Aksi takdirde, oyun Xbox veya Playstation mağazasından indirilebilir. Mağazalarda “Diablo IV Server Slam” aramanız gerekiyor. Playstation kullanıcılarının bir PS Plus aboneliğine ihtiyacı olacak, Xbox Live Gold abonelikleri ise yalnızca tam sürüm yayınlandıktan sonra gerekli olacak.

Diablo 4 Canlı Yayını – 20 Nisan’da Twitch ve Youtube’da yeni bilgiler

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Twitter, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Canlı yayında Diablo 4: yayın ne zaman ve nereden gelecek?

tarihinde başlar 20 Nisan Perşembe, Almanya saatiyle 20.00’de. Hayranların Diablo 4 ile ilgili haberleri bekleyebilecekleri yayın için yaklaşık 90 dakika planlandı.

Her ikisi de resmi Diablo 4 kanallarında yayınlanacak. Youtube yanı sıra twitter.