Alman yıldızı kemancı Hıristiyan Tetzlaff ABD'de konserleri söylüyor

Shib

New member
“İğrenç ve şok edici”

Trump yüzünden: Alman Star-Geiger tüm ABD konserlerini iptal etti

DinlemekUygulamayı aç

Alman yıldız mesih Christian Tetzlaff, ABD Başkanı Donald Trump'ın “iğrenç ve şok edici” politikasını buluyor. Ve kişisel sonuçlar çıkarır.

“Bir korku filmi gören bir çocuk gibi hissettim”: Alman yıldız kemancı Christian Tetzlaff kısa süre önce Chicago'daki bir konserden sonra “New York Times” hakkındaki izlenimini anlattı. Ve ABD Başkanı Donald Trump altındaki siyasi iklim anlamına geliyor. Protesto sözleriyle, her yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde yaklaşık 20 konser veren 58 yaşındaki, ülkedeki tüm görünümleri bırakmak ve iptal etmek istemiyor.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Tetzlaff, NDR kültürüyle yaptığı röportajda, Trump'ın politikası göz önüne alındığında, böyle davranmaktan başka bir yol görmedi. Konser müzisyeni, “Milyonların sokaklara çıkmasını beklersiniz, çünkü Amerika'nın durduğu her şey kaldırıldı.” Dedi. Bunun yerine, “mutlak sessizlik” var. Hepsi siyasi durumda depresyonda olan birçok Amerikalı müzisyenle konuştu, “ama kimse bunu yorumladı”.

Özellikle, teknoloji milyarderi Elon Musk çevresindeki Doge ekibi tarafından federal çalışanların toplu işten çıkarılması dehşete kapıldı. Tetzlaff, bu önlemin destekçilerinin sevinci ve ilgili aileler için şefkat eksikliği “iğrenç ve şok edici” diyor.

Alman kemancıya göre, pozisyonda talimat verilmemelidir: “Ama bunu kendim için kişisel olarak yapmam gerektiğini biliyorum. Bir ağlama çünkü bu hepimizi etkiler. “Hala olmak bir seçenek değil.

Haberler/SEB