Almanya 2023’te The Weeknd: Bir bakışta tüm tarihler

Shib

New member
Weeknd, 2023’te Almanya’da toplam dört konser verecek ve bir sonraki konser Frankfurt’ta gerçekleşecek. “After Hours Til Dawn” turu hakkında her şey burada bulunabilir.

Frankfurt’taki Weeknd – en önemli bilgiler

• Tarih: 14 Temmuz 2023 Cuma
  • başlamak: 18.40
  • giriş: saat 16.30
  • adres: Deutsche Bank Parkı – Mörfelder Landstrasse 362, 60528 Frankfurt
  • açılış perdesi: Mike Dean, Kaytranada
  • biletler: hala mevcut (yaklaşık 56 Euro’dan başlayan fiyatlarla)
Setlist “After Hours Til Dawn”: The Weeknd Frankfurt’ta hangi şarkıları çalıyor?

Konserin resmi setlisti bilinmemekle birlikte, After Hours Til Dawn turnesinden önceki konserlere dayanarak hangi şarkıların çalınabileceğine dair birkaç tahmin var. Setlist.fm portalına göre, Belçika’daki bir önceki konserde şu şarkılar çalındı:

• nefesimi al
  • kurban etmek
  • Beni Sevmeni Nasıl Sağlarım?
  • yüzümü hissedemiyorum
  • Yangında Kayıp (Gesaffelstein & The Weeknd, kapak)
  • Kasırga (Kanye West kapağı)
  • Tepeler
  • Kiss Land (Yalnızca ilk yarı)
  • Sıklıkla
  • Ekip Aşkı (Drake kapağı)
  • Yıldız Çocuğu
  • Balon Evi
  • Kalpsiz
  • Düşük Ömür (Gelecek kapak)
  • hatırlatıcılar
  • parti canavarları
  • İnanç
  • saatler sonra
  • zaman doldu
  • geldiğini hissediyorum
  • Montreal
  • Senin için ölürüm
  • Başka biri var mı?
  • ben hiç orada değildim
  • Kötü Oyunlar
  • Adımı Söyle
  • Sabah
  • Gözyaşlarını Kurtar
  • Sıfırdan daha az
  • Kör Eden Işıklar
  • Yağmurdaki gözyaşları
  • Sürünen (Metro Boomin Kapak)
  • Popüler (The Weeknd, Playboi Carti & Madonna, kapakları)
  • Gözlerinde
  • Moth to a Flame (Swedish House Mafia & The Weeknd, kapak)
Frankfurt’taki Weeknd: Yol tarifi ve hava durumu

toplu taşıma: Frankfurt’taki Deutsche Bank Park’a hem toplu taşıma hem de araba ile ulaşmanın çeşitli yolları vardır. Toplu taşıma araçlarıyla gelmek uygundur ve tavsiye edilir. Deutsche Bank Park, toplu taşıma ağına iyi bir şekilde bağlanmıştır. Örneğin S7 veya S8 S-Bahn hatlarını kullanabilir, Stadion durağında inebilirsiniz. Oradan stadyuma sadece kısa bir yürüyüş mesafesindedir.

Otomobil: Kendi aracını kullanmak isteyenler için Deutsche Bank Parkı çevresinde park yerleri mevcuttur. Çevredeki park alanlarında ve stadyumun yakınındaki çok katlı otoparklarda bol miktarda park yeri bulunmaktadır. Etkinlik günlerinde sınırlı olabileceğinden, park yeri güvenliğini sağlamak için erken gelmeniz önerilir. Önemli etkinlikler sırasında, stadyumu çevreleyen alandaki trafiğin yüksek olabileceğini de unutmamak gerekir. Bu nedenle, olası trafik sıkışıklıklarından kaçınmak için yolculuk için yeterli zaman planlaması yapılması önerilir.

Hava durumu: 14 Temmuz Cuma günü, Frankfurt am Main’de hava güneşli ve bulutlu fazlar arasında değişiyor. Akşamları 22 dereceye kadar soğumadan önce öğlen boyunca rahat bir 28 derecede kalır. Konserin ardından sıcaklıklar 19 dereceye kadar düşmeye devam edecek ancak yağış riski yok.

Almanya ve Avrupa’da The Weeknd: Bir bakışta tüm konserler

• 14 Temmuz 2023, Frankfurt (DEUTSCHE-BANK-PARK), Almanya
  • 18 Temmuz 2023, Madrid (CÍVITAS METROPOLITANO), İspanya
  • 20 Temmuz 2023, Barselona (ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS), İspanya
  • 22 Temmuz 2023, Nice (ALLIANZ RIVIERA), Fransa
  • 23 Temmuz 2023, Nice (ALLIANZ RIVIERA), Fransa
  • 26 Temmuz 2023, Milano (IPPODROMO LA MAURA), İtalya
  • 27 Temmuz 2023, Milano (IPPODROMO LA MAURA), İtalya
  • 29 Temmuz 2023, Paris (STADE DE FRANCE), Fransa
  • 30 Temmuz 2023, Paris (STADE DE FRANCE), Fransa
  • 1 Ağustos 2023, Bordeaux (MATMUT ATLANTIQUE), Fransa
  • 4 Ağustos 2023, Münih (OLİMPİK STADYUM), Almanya
  • 6 Ağustos 2023, Prag (LETNANY HAVALİMANI), Çek Cumhuriyeti
  • 9 Ağustos 2023, Varşova (PGE NARODOWY), Polonya
  • 12 Ağustos 2023, Tallinn (TALLINN SONG FESTİVAL ALANLARI), Estonya
  • 18 Ağustos 2023, Londra (WEMBLEY STADIUM), İngiltere
Weeknd kimdir?

The Weeknd, Kanadalı bir şarkıcı, söz yazarı ve plak yapımcısıdır. Gerçek adı Abel Makkonen Tesfaye olup, 16 Şubat 1990 Toronto, Kanada doğumludur. Eşsiz karışımıyla tanınır. R’n’B, pop Ve elektronik müzikgenellikle melankolik ve içe dönük sözlerle karakterizedir.

Weeknd, 2010 yılında mixtape’lerinin piyasaya sürülmesiyle internette geniş ilgi gördü. İlk albümü “Ülkeyi Öp” 2013 yılında piyasaya çıktı ve ona ticari başarı getirdi. gibi hitlerle “Yüzümü Hissedemiyorum”, “Yıldız Çocuğu” Ve “Kör Işıklar” dünya çapında listeleri fethetti.