Apple, Vision Pro'nun Fransa'da ve başka yerlerde lansmanına hazırlanıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Apple, Vision Pro'nun Fransa'da ve başka yerlerde lansmanına hazırlanıyor Fransa, Şubat ayının başında Amerika'da piyasaya sürülmesinin ardından Vision Pro'yu memnuniyetle karşılayan ilk ülkelerden biri olabilir. Apple, heyecanı yeniden canlandırmak umuduyla karma gerçeklik başlığının uluslararası pazarlamasına hazırlanıyor.

2 Şubat'taki umut verici lansmanın ardından, Vision Pro'nun etrafındaki dalga bir miktar azaldı. Buna göre BloombergApple Store'lar haftada en iyi ihtimalle birkaç adet satarken, mağazalarda 20 dakikalık demo için alınan randevuların sayısı artık heyecan yaratmıyor. Daha da kötüsü, bu toplantılardaki tavşanların sayısı artacaktı!

Yeniden başlatmayı bekliyorum

Açıkçası, Apple'da mekansal hesaplama çağını başlatan bu ürün için hiçbir şey kaybolmadı. Fiyatı (3.500 dolar) zaten onu genel halkın bütçesinden çok uzak tutuyor. Daha da can sıkıcı olanı, platform geliştiricilerin de ilgisini çekmiyor: yerel uygulamaların sayısı mütevazı kalıyor ve kesinlikle müşteri tabanını yansıtıyor.

Kanala abone olun

Apple'ın elinde Vision Pro çevresinde daha olumlu bir döngüyü yeniden başlatmak için birkaç kart var; bunlardan en önemlisi kulaklığın kullanılabilirliğini genişletmek. Tim Cook zaten bu yıl için Çin'de bir lansman sözü verdiyse, diğer ülkeler de bunun peşinde: Aftan etkilenecek yeni ülkeler arasında Fransa, Almanya, Avustralya, Japonya, Güney Kore ve Singapur yer alacak.yayın inanıyor.

Geçtiğimiz hafta üretici, Apple Park'ta söz konusu ülkelerdeki mağazalarının yüzlerce çalışanına yönelik bir dizi eğitim kursu başlattı. Dört gün süren ve bu çalışanların cihazı daha iyi anlamalarını sağlayacak eğitim; o zaman iyi haberi meslektaşlarına yaymak onlara kalmış olacaktır.

Aslında Vision Pro demosu için, satışı belirli bir lojistik gerektiren (tüm öğeler ve aksesuarlar arka odada “elle” monte edilmiş) tam bir senaryo mevcut. Apple, kulaklığın uluslararası satışlarını Haziran başında WWDC'den sonra başlatmayı planlıyor.

Fransa'da Apple Vision Pro'yu okuyun: bu yaz piyasaya sürülecek ilk ipuçları mı?
🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.
Kaynak :

Bloomberg