Arnold Schwarzenegger, Netflix Dizisi ‘Fubar’da Rol Alacak

Shib

New member
“Geri döndüm bebeğim”: Arnold Schwarzenegger aksiyon dizisinde başrolü üstleniyor

Schwarzenegger (75), Mayıs ayının sonundan itibaren casusluk dizisi “FUBAR” da ilk başrolüyle izlenebilir.

© Kaynak: Sven Hoppe/dpa

Arnold Schwarzenegger geri döndü: 75 yaşındaki oyuncu, yakında bir dizide ilk başrolünde yer alacak. Netflix yapımı “Fubar”da, kızıyla birlikte suçlulara karşı harekete geçen bir CIA ajanını canlandırıyor.

Los Angeles. Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger (75) Mayıs sonundan itibaren ilk dizisinde başrolde görülebilir. Netflix yayın hizmetinin Pazartesi günü (yerel saat) internete koyduğu casus dizisi “Fubar” için kısa bir tanıtım videosunda aksiyon yıldızı “Geri döndüm bebeğim” diyor. Schwarzenegger ve Monica Barbaro (32, “Top Gun: Maverick”) tesadüfen her ikisinin de gizli CIA ajanı olduklarını keşfeden baba ve kızı oynuyor. Yalanlara ve sırlara rağmen sonunda birlikte çalışmak zorunda kalırlar.

Dizi 25 Mayıs’ta başlıyor

Aksiyon-komedi dizisinin teaser’ında Schwarzenegger bir puro, bir tabanca ve hızlı bir motosikletle hava atıyor ama sonra kasığına bir yumruk darbesi onu etkisiz hale getiriyor. Netflix duyuruda, muhtemelen bir buz torbasına ihtiyacı olması dışında her şey hala çok gizli. Seri üretime 25 Mayıs’ta başlanması planlanıyor.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Youtube, makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Schwarzenegger Pazartesi günü bir hayran haber bülteninde, insanlar ona True Lies gibi başka bir büyük aksiyon komedisini ne zaman yapacağını soruyorlardı. Şov tam olarak bu, sizi güldürüyor, ancak sadece iki saat değil, tüm sezon boyunca, yıldız açıkladı.

Kadroda ayrıca Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Travis Van Winkle (Transformers) ve Jay Baruchel (The Kindness of Strangers) yer alıyor. Bir saat süren dizinin yapımcılığını Skydance Television ve “Sopranos” yazarı Nick Santora üstleniyor.

Haberler