Bilgisayar korsanlarının karşısında çekinmeyin, bu antivirüs tüm fiyatlarını satıyor (- %62)

Hasan

New member
Korsanlara karşı kazanmak zordur. Ancak ismine layık bir antivirüs yüklediyseniz değil!

Bitdefender Total Security antivirüsü artık ilk yıl için yalnızca 31,99 Euro fiyatla mevcut. Bu, 84,99 Euro’luk taban fiyattan 53 Euro daha düşük, bu da orijinal fiyatın %62’sinden tasarruf edeceğiniz anlamına geliyor! Ayrıca, geri çekilmek için otuz gününüz olduğundan bu, memnun kalan veya parası iade edilen bir tekliftir. Bu fiyatın, işletim sistemi ne olursa olsun, on iki ay boyunca en az beş farklı makineyi korumak için önerildiğini unutmayın. Otomatik yenileme dahildir, böylece her yıl banka bilgilerinizi almanıza gerek kalmaz. Maksimum güvenlik için ödeme SSL korumasıyla yapılır.

Tekliften yararlanıyorum

Bitdefender planınızı seçerken yardıma ihtiyacınız varsa doğrudan desteği arama özgürlüğüne sahipsiniz. Ödeme yapmaya hazır olduğunuzda telefon numarası görüntülenir. Daha sonra bir operatör sorularınızı yanıtlayarak size yardımcı olabilecektir. Kişi antivirüs çözümünde uzmandır ve Bitdefender ürününün tamamını biliyor. Yardım gerçekten hoş karşılanır ve bunun iyi bir nedeni vardır: Bu siber güvenlik çözümünde düzinelerce farklı özellik mevcuttur. Zaten müşteri değilseniz hepsini bilmeniz imkansızdır, bu çok açık.

Üç ürün: her kullanım için bir tane

Bitdefender Antivirüs Plus

Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender’ın en ucuz teklifidir. Bundan yararlanmak için ilk yıl sadece 16 Euro gibi küçük bir meblağı ödemeniz gerekecek. Bu çok az. Bu fiyata yalnızca Windows çalıştıran üç cihazı iki dönem boyunca koruyabileceğinizi unutmayın.

Bitdefender Toplam Güvenlik

Bize göre Bitdefender Total Security bu antivirüsün en iyi kalite/fiyat oranına sahip teklifi. İlk yıl için yalnızca 31,99 euro ödersiniz ancak Mac bilgisayarları, iOS işletim sistemi çalıştıran akıllı telefonları ve Google Pixels veya Samsung Galaxy’leri de donatabilirsiniz.

Tekliften yararlanıyorum

Bitdefender Total Security ayrıca Windows’taki izinsiz giriş önleme güvenlik duvarı gibi Bitdefender Antivirus Plus’ta bulunmayan özellikleri de içerir.

Bitdefender İnternet Güvenliği

Bitdefender Internet Security, Bitdefender Total Security’ye göre daha uygun fiyatlı bir alternatiftir ancak Bitdefender Antivirus Plus’tan daha pahalıdır. Böylece buradaki fiyat yalnızca ilk yıl için 25,49 euro olarak belirlendi. Anahtar ile lisansı üç farklı bilgisayara yükleme imkanı. Tabletler yalnızca Amerikan Windows işletim sistemiyle donatılmışsa uyumludur.

Bitdefender’a abone olmak için hızlı eğitim

Bitdefender’a abone olmak için öncelikle bu bağlantıyı takip edin ve sayfaya erişimi taklit eden bir reklam engelleyiciniz varsa reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın. Daha sonra az önce bahsettiğimiz üç teklifi göreceksiniz. Bitdefender ödeme platformuna yönlendirilmeyi tercih ettiğinizin kırmızı düğmesine tıklamanız yeterli. Sipariş verirken teklifinize sanal özel ağ eklemeniz de teklif edilecektir. Bağlantınızın evde daha güvenli olması gerektiğini düşünüyorsanız bunu yapmaktan çekinmeyin.

Ödeme sayfasında indirim kodunun da girilebileceğini göreceksiniz. Ancak bunun gerekli olmadığını unutmayın. Bunun nedeni, bugün bahsettiğimiz promosyonun ödeme sırasında otomatik olarak düşülmesidir. Öte yandan, birleştirilebilir bir kodunuz varsa onu da ekleyebilirsiniz. Bir sonraki adım, e-posta adresiniz, tam adınız ve satın aldığınız ülke gibi önemli bilgileri doldurmaktır. Son olarak isteğe göre PayPal veya kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz. American Express de kabul edilmektedir.

Tekliften yararlanıyorum