Bu mükemmel Sony 4K TV’deki bu özel Noel teklifine göz atın!

Hasan

New member
Üstün kaliteli bir televizyon arıyorsanız Sony Bravia X85L TV birkaç gün daha fiyatının düştüğünü görecek.

Diziler, filmler, video oyunları, spor müsabakaları… İlginiz ne olursa olsun, inanılmaz bir deneyim yaşamak için kendinizi kaliteli bir televizyonla ödüllendirmek için her türlü nedeniniz var. Birinci sınıf bir TV ile favori programlarınız zenginleşecek ve unutulmaz film akşamları yaşayacaksınız.

Sony Bravia X85L 4K TV, size üstün görüntü kalitesi ve son derece sürükleyici bir deneyim vaat ediyor. Özellikle şu anda! Bu 4K televizyon, yıl sonu tatillerinde çeşitli resmi satıcılarda anında 100 Euro’luk indirimden yararlanıyor. Kısacası güzel bir Noel hediyesi. Çok geç olmadan kendinize davranın!

Sony kampanyasından yararlanıyorum

Sony Bravia X85L 4K TV ile sinema keyfine varan akşamlar!

Sony Bravia X85L 4K televizyon ile hayran kalacaksınız! Full Array LED teknolojisinin sunduğu görüntü kalitesi olağanüstüdür. Daha fazla ışık kontrastını seveceksiniz. 4K tanımıyla renkler zengin, kontrastlar derin ve yüksek düzeydeki ayrıntı tek kelimeyle muhteşem. Aksiyon filmlerinin veya spor etkinliklerinin hayranı mısınız? Sony Bravia X85L 4K televizyon, 100 Hz görüntü akışkanlığından faydalanıyor. Hatta video oyunları için mükemmel olan 120 Hz’e kadar frekanstan da faydalanmak mümkün. Deneyiminizi geliştirmek için Sony Bravia X85L 4K TV, Dolby Vision teknolojisini destekler.

Sony’nin X-Motion Clarity teknolojisi, ekrandaki hareket ne kadar yoğun olursa olsun parlaklık kaybı olmadan pürüzsüz, keskin ve gerçekçi görüntüler sağlar.

Eksiksiz bir sinema deneyimi aynı zamanda sesi de içerdiğinden, bu 4K TV, yenilikçi X-Balanced Hoparlörden yararlanır. Dolby Atmos teknolojisiyle birleştiğinde kristal netliğinde, güçlü ve sürükleyici ses sayesinde kendinizi en sevdiğiniz filmlere, dizilere, oyunlara ve programlara tamamen kaptırabileceksiniz.

Sony Bravia X85L 4K

©Sony

“Perfect for PlayStation 5” sertifikası ve iki adet HDMI 2.1 yuvasıyla oyuncular Sony Bravia X85L 4K TV’den de memnun kalacak. Ayrıntılı ve akıcı görüntüler ile benzeri görülmemiş bir sürükleyicilik arasında, Sony sayesinde onları bir ziyafet bekliyor. Son olarak, kenarsız çerçevesi tamamen görüntüye konsantre olmanızı sağlarken, çift konumlu ayakları geniş ve dar mobilyalara mükemmel uyum sağlar.

Ayrıca Google TV, tüm sevdiğiniz programların keyfini parmaklarınızın ucunda çıkarmanıza olanak tanır. çok sayıda uygulama desteklenir ve mevcut serinizi son derece kolay bir şekilde başlatabilirsiniz. Bravia Core ile 10’a kadar filminiz bile ücretsiz!

Sony Bravia X85L 4K TV’ye özel fiyat

Noel’de Sony sizi şımartıyor. Etkileyici 65 inç diyagonalli Bravia X85L 4K televizyonun fiyatı birkaç satıcıda birkaç gün daha düşecek. Böylece Sony Bravia KD65X85L 2023 TV’yi Boulanger’da 1290 Euro’ya, Darty, La Fnac ve resmi Sony web sitesinde 1399 Euro yerine 1299 Euro’ya satın alabilirsiniz.

Fnac’taki tekliften yararlanıyorum

Boulanger’daki tekliften yararlanıyorum

4K çözünürlüklü bu ultra eksiksiz televizyonu, hem parlak, kontrastlı hem de akıcı görüntüleri ve güçlü baslara sahip net sesi 100 Euro’luk bir indirimle size sunabilmek, acilen değerlendirilmesi gereken gerçek bir pazarlık.

Sony’nin teklifinden yararlanıyorum

Darty’deki tekliften yararlanıyorum

Sony ile ortaklaşa