Channing Tatum son dansını yapıyor

Shib

New member
Dönen bel: “Sihirli Mike” son dansını yapıyor

Erotik dans: “Magic Mike’s Last Dance” filminden bir sahnede Maxandra Mendoza rolünde Salma Hayek Pinault (solda) ve Mike Lane rolünde Channing Tatum.

© Kaynak: -/Warner Bros./dpa

Channing Tatum hala bunu yapabiliyor: “Magic Mike”ta eğitimli striptiz dansçısı gerçekten yeniden hareketleniyor ve kaslı üst vücudunu Salma Hayek Pinault’nun etrafına sarıyor. Sadece bu kadar şehvetli vücut kontrolüne teslim olmalısın.

martin schwickert

02/07/2023, 17:00

Kariyer değiştirenlerin sadece Alman okul yetkilileriyle değil, Hollywood’da da şansı var. Arnold Schwarzenegger, vücut geliştiriciden “Terminatör”e (ve daha sonra ABD valisine) kadar çalıştı. Dwayne Johnson, “Hızlı ve Öfkeli” ve “Jumanji” gibi filmlerle en çok kazanan Hollywood yıldızı olmadan önce “The Rock” lakabı altında güreşti. Ancak Channing Tatum muhtemelen en göz kamaştırıcı kariyer yoluna sahipti: genç yaşta model ve sonunda bir sinema oyuncusu olmadan önce Florida’da striptizci olarak iyi para kazandı.

Tatum, vahşi gençliğinin deneyimlerini karlı bir şekilde 2012’de Steven Soderbergh’in “Sihirli Mike”ına dahil edebildi. Film, erkeklerin striptiz kulüpleri dünyasının derinliklerine iniyor, erkek narsisizmi ve kadın röntgenciliğinin şehvetli festivalleri göz kamaştırıcı gösteri aralarında ve gece saatlerinde kutlamasına izin veriyor. aynı zamanda meslekteki kişilerarası sorunlara iyi bir çevre anlayışı ile atıfta bulunulmuştur.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Youtube, makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

“Sihirli Mike” 167 milyon dolar hasılat yaptı ve belirli bir kült statüsüne ulaştı – Channing Tatum ayrıca her yıl “People” dergisi tarafından verilen “Yaşayan En Seksi Erkek” tacını aldı. Üç yıl sonra yönetmen Gregory Jacobs, Tatum’un çetesini yeniden bir araya getirdi ve onları “Magic Mike XXL”de Güney Amerika’da seksi bir yolculuğa gönderdi. Tatum’un yapımcılığını üstlendiği uluslararası sahne etkinliği “Magic Mike Live”, 2017 yılından bu yana Las Vegas, Londra, Sidney, Berlin ve daha birçok şehirde gösterildi.

Şimdi Steven Soderbergh, “Magic Mike – The Last Dance” ile striptizci filminin yeniden canlandırılmasının yönetmenliğini kendi eline aldı. Channing Tatum şu anda 42 yaşında. Fiziksel durumunun başlığa adını veren sihri ortaya çıkarıp çıkaramayacağına dair tüm şüpheler, filmin hemen başında profesyonelce ortadan kaldırılıyor.

Mike Lane güneşli Miami’de barmen olarak geçimini sağlıyor. Sağlam bir varlık kurmak istediği marangozhanesi iflas etti. Kokteylleri sallarken, sadece çirkin bir ayrılığın üstesinden gelmeye çalışan Maxandra Mendoza (Salma Hayek Pinault) adlı çok zengin bir sosyete divası ile tanışır.

Mike bir daha asla rahatlatıcı bir striptizci olarak çalışmayacağına yemin etti. Ancak Maxandra ona reddedemeyeceği bir mali teklifte bulunur. Ve sonra başlıyor. Belini müşterinin kucağında yumuşak bir şekilde yuvarlar, kaslı gövdesini etrafına sarar, başını bacaklarının arasına sokar, görünüşte zahmetsizce kadını mutfak tezgahının üzerine koymak için ata biner gibi havaya kaldırır.

Daireyi çaprazlamak

On dakikalık bir film gibi hissettiren şey, dairenin her yerinde çok temiz bir koreografiye sahip ve akıcı bir şekilde kurgulanmış. Ardından dansçı, müşterinin önünde yavaş bir pull-up hareketiyle kendini yukarı çeker ve rahat bir şekilde pantolonunu çıkarır.

Sadece bu kadar şehvetli vücut kontrolüne teslim olmalısın. Maxandra da bunu hissediyor, büyülü Mike’la gece onun için terapötik bir uyanış deneyimine dönüşüyor. Yeni bir yaşam sevinci ve kazançlı bir ücret teklifiyle Mike’ı, boşanma yoluyla saygıdeğer Rattigan Theatre’ın sahibi olduğu Londra’ya davet eder. Hazırlanmakta olan sıkıcı kostüm draması, şimdi Mike’ın yönetmenliğinde, onun isteğiyle bir striptiz dansı gösterisine dönüştürülüyor. İtalyan bale dansçılarından Piccadilly Circus’taki sokak dansçılarına kadar renkli, son derece yetenekli bir topluluk, Maxandra’nın Miami’de hissettiği o erotik özgürleşme hissini salondaki izleyicilere yaşatmak için bir araya geliyor.

“Magic Mike – The Last Dance”ta Soderbergh, dansın sanatsal standartlarını önemli ölçüde yükseltiyor. Pek çok yetenekli dansçının bulunduğu uluslararası “Magic Mike Live” şovları havuzundan seçildiler. Hip-hop, salsa, breakdans, caz ve çağdaş dans unsurları atletik striptiz gösterilerinde bir araya geliyor.

Çok sayıda dans numarası arasında Soderbergh, Mike ve Maxandra’nın tomurcuklanan aşk hikayesini anlatıyor. Yetişkinler olarak, birbirlerini eşit düzeyde bulurlar ve eğlenceli, duygusal bir roller coaster yolculuğu yaşarlar.

Buradaki kadın kahramanın gelişimi, kadın arzusunu öncelikle salonda kitlesel bir fenomen olarak göklere çıkaran önceki filmlere göre çok daha belirgindir. Salma Hayek Pinault, köpüren bir enerjiyle kendini korkusuzca güç arzusu, benmerkezcilik, aşk ihtiyacı, özlem, yaratıcılık ve kendini keşfetme ihtiyacı arasında yolunu arayan divanın duygusal kaosuna atıyor.

“Sihirli Mike-Son Dans” Yönetmen: Steven Soderbergh, Channing Tatum, Salma Hayek Pinault, Ayub Khan-Din ile birlikte, 112 dakika, FSK 12