Cher ve Dionne Warwick Rock & Roll Onur Listesi'nde yer aldı

Shib

New member
Cleveland. Pop ikonu Cher, Cumartesi akşamı Amerikan Rock & Roll Onur Listesi'ne alındı. 78 yaşındaki sanatçı, Cleveland'daki tören sırasında meslektaşı Dua Lipa ile birlikte “Believe” şarkısını seslendirdi ve ardından diğer ödül sahipleri için sahneyi temizlediler: Kool & the Gang, Yabancı ve 83 yaşındaki Dionne Warwick. hayat .

Devamını oku sonra Reklamcılık

“Nereden başlamalıyım? Cher sadece tek bir kişi değil” dedi oyuncu ve şarkıcı Zendaya, Cher'i tanıtırken. “Onun adı mirası kadar efsanedir.” Cher, son yetmiş yılın her birinde Billboard listelerinde 1 numara olan tek kadındır. Zendaya, şarkıcı “If I Could Back Time Time”ın rock versiyonunu seslendirmeden önce “Cher'da gereken her şey var” dedi.

Cher: “Asla pes etmiyorum”

Cher, konuşmasında Cinderella'dan ilham aldığını söyledi ve annesine, ona yenilgiden sonra her zaman ayağa kalkmayı öğrettiği için teşekkür etti. “Annemden öğrendiğim şey asla pes etmemek” dedi. “Asla pes etmiyorum. Kadınlarla konuşuyorum; kötü durumda olduğumuzda yola devam ederiz.”

Rock & Roll Hall of Fame'e ayrıca Mary J. Blige, A Tribe Called Quest, Ozzy Osbourne, Peter Frampton ve Dave Matthews Band da katıldı. Bu onur, ölümünden sonra Jimmy Buffett, MC5, Alexis Korner, John Mayall, Norman Whitfield ve Big Mama Thornton'a verildi.

Sanatçıların Rock & Roll Hall of Fame'e kabul edilmeden önce ilk ticari unvanlarını en az 25 yıl önce yayınlamış olmaları gerekir. Adaylara 1000'den fazla sanatçı, tarihçi ve müzik endüstrisi profesyoneli oy verdi.

Haberler/AP