Edward Berger bir macera filmi çekmek istiyor

Shib

New member
“Kredilerde harika bir pop şarkısı çal”

“Nothing New in the West”in yönetmeni Edward Berger bir macera filmi çekmek istiyor

Edward Berger, “Batıda Yeni Bir Şey Yok” filminin yönetmeni. Cinecitta film stüdyolarında Alman Basın Ajansı ile yapılan görüşme sırasında jestler. (dpa’ya: Yönetmen Edward Berger: “Adrenalin doluydum”) Fotoğraf: Oliver Weiken/dpa +++ dpa-Bildfunk +++

© Kaynak: Oliver Weiken/dpa

Nothing New in the West ile dört Oscar kazandıktan sonra, yönetmen Edward Berger’in yeni projesi için şimdiden bir fikri var: Bir macera filmi yapmak ve “sonunda jenerikte harika bir pop şarkısı çalmak” istiyor.

Berlin. Yönetmen Edward Berger’in (52) “Nothing New in the West” ile dört kez Oscar kazanmasının ardından sıradaki projelerinden biri için şimdiden bir fikri var: Bir macera filmi hayal edebiliyor. “Bunun nereden geldiğini size söyleyeyim: Batı’da Yeni Bir Şey Yok’u yaparken, son jenerikler için bir müzik parçası bulmaya çalışıyordum. İzleyiciler çok fazla” dedi Berlin’deki Alman Basın Ajansı’nın yönetmeni.

Işıklar yanıyor, insanlar ayağa kalkıp “Eğlenceliydi!” diyorlar.
Edward Berger.

Seyirciyi hissettikleri ile baş başa bırakmak istedi. Bu yüzden onu sessizce yalnız bıraktı. Berger, “Ve sonra mix sırasında, sonunda jeneriğinde harika bir pop şarkısını çalabileceğim bir film yapabilmeyi diledim,” dedi. “Işıklar yanıyor, insanlar ayağa kalkıp ‘Bu eğlenceliydi!’ diyorlar.”

Akış Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yeni.

Bu yüzden yapımcısı Malte Grunert ile birlikte dünya çapında üç ana karakteri konu alan bir macera filmi geliştirdi. Kredi olarak bir pop şarkısıyla mı? “Kesinlikle. 80’lerden bir İtalyan pop şarkısı kullanmak istiyorum.”

Her şey yolunda giderse, film önümüzdeki baharda çekilecek. “Ve sonra bir yıl sonra görülecekti. Ama her şey yolunda giderse. Bazen daha uzun sürüyor” dedi Berger. Yapımcı bugüne kadarki en büyük başarısını az önce kutladı. “Nothing New in the West” Amerika Birleşik Devletleri’nde dört Oscar kazandı. Savaş karşıtı film ayrıca Alman Film Ödülleri’nde on iki adaylık aldı. 12 Mayıs Cuma günü Berlin’de sunulacak.

Haberler