Festival biletlerinin maliyeti bu kadar

Shib

New member
Rock am Ring ve Rock im Park: 2023’te biletlerin maliyeti bu kadar

Şarkıcı Campino’nun etrafındaki Toten Hosen, Rock am Ring 2023’ün başrollerinden biri (arşiv görüntüsü).

© Kaynak: Rolf VennenbeHaberler/dpa/arşiv görseli

Geçen yaz ikiz festivaller Rock am Ring ve Rock im Park, iki yıllık bir salgın aradan sonra rekor sayıda ziyaretçi bildirdi. Rock am Ring için günlük bilet satışı başladı.

İki yıl aradan sonra ikinci festival yazı geliyor. Rock am Ring ve Rock im Park, Kasım 2022’de Toten Hosen, Machine Gun Kelly, Tenacious D ve Foo Fighters dahil olmak üzere ilk “2023 için çete üyelerini” duyurdu. İki kardeş festival için biletler online olarak satın alınabilir.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Instagram, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Gruplar Rock am Ring 2023’ü dört gözle bekliyor

Festival, grup isimlerinin yanı sıra YouTube’da ilk tanıtım videosunu da yayınladı. Bu nedenle, ikiz festivallerde 160.000’den fazla rock hayranı ağırlanabilir. Ayrıca ilan edilen kanunların birçoğunda söz sahibidir. Tote-Hosen şarkıcısı Campino, “Nihayet sizinle birlikte yerleri yıkmamızın zamanı geldi” diyor. Grubu, bu yıl festivalde sürpriz bir performans sergiledi. Ayrıca orada olacak olan rapçi Badmómzjay, “Bunu tam da bu anlar için yapıyorum” diyor.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Youtube, makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Uluslararası sanatçılar şimdiden performansları konusunda heyecanlı ve hayranlarını bilet almaya çağırıyor. Müzisyen Yungblud, “Biletlerinizi alın, çılgınca olacak” diye söz veriyor.

Rock am Ring ve Rock im Park 2023 biletleri ne kadar?

Bir günlük bilet fiyatı bu yıl 99 avro. Bilet satış platformları daha yüksek fiyatlara sahip olabilir. Kamp yapmak veya park yeri ayırtmak istiyorsanız, ilgili ek biletleri satın almanız gerekir. Rock am Ring’deki üç festival günü için bilet ücreti şu anda 229 avro. Biletler organizatörün web sitesinden satın alınabilir:

Rock am Ring 2023’te hangi gruplar çalacak?

2 Haziran 2023 Cuma maç programı

• Foo Dövüşçüleri
  • topal bizkit
  • Başkaldırmak
  • Apaçi 207
  • ateş 333
  • Dev Kaleler
  • genç kan
  • aviva
  • Badmómzjay
  • Kötü Kurtlar
  • Ödül ve Kakao
  • kaba
  • Hizmet etmek için istihdam
  • ispinoz
  • Molly’yi kırbaçlamak
  • Jinjer
  • hay aksi
  • Mehnersmoos
  • Meşuggah
  • Beyaz Hareketsiz
  • Kurmak
  • Gümüşştayn
  • Aşka Dokun
  • Yonaka
3 Haziran 2023 Cumartesi maç programı

• Leon kralları
  • KIZ
  • İnatçı D
  • Evanesans
  • karabasan
  • K’ya karşı
  • Papa Roach
  • vilayet
  • Sarışın
  • Yarını Gömmek
  • Kleopatrik
  • gojira
  • Hale fırtınası
  • Hollywood’un Ölümsüzleri
  • sıcak su müziği
  • mantar
  • Hırsızlardan Başka Bir Şey Değil
  • Nova İkizler
  • papa
  • sohbetler
  • Damıtıklar
  • Menzinger’lar
  • Kuzgun Çağı
  • vv
4 Haziran 2023 Pazar maç programı

• ölü pantolon
  • 5GDP
  • Bana ufku getirin
  • Makineli Tüfek Kelly
  • mimarlar
  • NOFX
  • toplam 41
  • Jimnastik
  • Baş Düşman
  • erkek çamaşır suyu
  • erkek ateş
  • Cari Cari
  • Marangoz Brut
  • Charlotte Kumları
  • sinirler
  • Lauren Sanderson
  • Maggie Lindeman
  • Mod Güneşi
  • hiçbir şey, hiçbir yerde.
  • ruh kutusu
  • çelikpanterler
  • Thees Uhlmann & Band
  • Uyarı
  • Üç gün Kanuni süre
Rock am Ring 2022’de ziyaretçi rekoru

Geçen yıl yaklaşık 90.000 kişi, üç günlük kült festival Rock am Ring’i kutlamak için Eifel’e geldi. Organizatörler rekor sayıda ziyaretçi bildirdi.

Haberler/hsc/pf