Fitness platformu bir paket yeni ürün ve büyük bir sürpriz sunuyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Fitness platformu bir paket yeni ürün ve büyük bir sürpriz sunuyor Daha fazla oyun, daha fazla istatistik, eğitiminden nasıl yararlanılacağı daha fazla … Zwift'in yeni versiyonu çok değişecek.

Olağanüstü bir Zwift Toplum Günü'nde, Visio'da değil, ilk kez Dışarıda düzenlendiği için Zwift önümüzdeki sezon için yeni özelliklerini tanıttı. Gerçekten de, geleneksel reklam etkinliği bu yıl çevrimiçi değil, yüksek bir bisiklet süresi olan Mallorca'da yapıldı. Nedeni? Zwift'in söyleyecek çok şeyi ve duyuracak bir sürü yeni şey vardı.

Birincisi “Zwifteurs” verilerinin kullanımı ile ilgilidir. Garip bir şekilde, fitness uygulaması, diğer birçok kişi gibi kullanıcılarında bir ton metrik olsa da, onları gerçekten çalıştırmamayı seçmişti. Zwift Companion da dahil olmak üzere uygulamanın yeni sürümü durumu kökten değiştirecek. Şu andan itibaren, Strava veya bir saatle bağlantılı veya olmayan başka bir fitness uygulamasında olduğu gibi, kullanıcı faaliyetleri sırasında toplanan verilere dayanarak performansının bir takipine sahip olabilir.

Zwift refakatçi uygulaması

© refakatçi uygulamasının yeni sürümü
Zwift'te fiziksel aktivitenin tamamen izlenmesi

Bu nedenle, önizlemede deneyebildiğimiz Zwift Companion'un yeni sürümünde, şimdi Garmin Connect veya Strava'da gördüğümüz verileri dikkate alan yeni bir izleme ekranımız var:

• Haftalık Özet: Adından da anlaşılacağı gibi, haftalık etkinliğin haftaya göre genel bir görünümünü veren oldukça basit bir takiptir.
  • Eğitim Puanı: Zwift, eğitim yükünü ve çeşitli egzersizlere uygulanan çabayı birleştirerek kullanıcının fiziksel durumunu bu puanla belirler.
  • Eğitim Yükü: Bu, uygulamanıza daha uzak bir bakışta ve aşırı eğitime bağlı yaralanmalardan kaçınmak için mevcut olan genel eğitim hacmine bağlı bir değerdir.
  • Tarihsel Bakış: Burada tüm verileri süre içinde buluyoruz.
  • Amaçlar: Bu yeni bölüm belirleyicidir, çünkü kullanıcının bisiklete harcanan zamanında, seyahat edilen bir mesafede, yanmış kalorilerde vb.
Buradaki en ilginç özellik, yeni başlayanları daha iyi desteklemeyi mümkün kılan veya düzenli bir eğitim oranı olmayan hedefler gibi görünmektedir. Buna ek olarak, Zwift de bize bu işlevin hızlı bir şekilde gelişimini sağladığını açıkladı. Gerçekten de, şu an için, kendi eşiklerini belirlemek kullanıcıya kalmıştır, ancak ikinci bir adımda, platform, şüphesiz AI tarafından oluşturulan otomatik bir sistem kurmak istiyor, her kullanıcının uygun hedefler sunmasına ve her şeyden önce bir eğitim planı sunmasına izin veriyor. “Hedeflerin” bu geliştirilmiş versiyonu zaten geliştirilmektedir.

Zwift 2 bisiklet yükseltmesi

© Zwift
Açık havada zwifter, mümkündür

Bu sistemin doğasında var olan sınır, tam bir bisikletçinin nadiren iç mekan eğitimi ile sınırlı olmasıdır. Bu, ikinci ve şüphesiz en önemlisi Zwift duyurularının devreye girdiği yerdir. Bundan sonra, çevrimiçi platform da dışarıda yürütülen faaliyetleri de sayabilir. Nasıl ? Üçüncü taraflı cihazlar tarafından toplanan verileri senkronize ederek (şu an için sadece Garmin ve Wahoo uyumludur, ancak diğerleri takip etmelidir). Böylece, eğitim ve “gerçek hayatta” diğer yürüyüşler de Zwift'e güvenecek ve bu 8 Nisan'dan itibaren. Sonuç olarak, yolda seyahat edilen her kilometre kullanıcıya 5 XP getirecek.

Gerçekten de, Zwift onu Strava gibi çok yönlü bir platforma daha yaklaştıran stratejik bir dönüş yapsa bile, kimliğinin temel yönlerinden birini unutmaz: oyun.

Bu Zwift Toplum Günü'nün üçüncü büyük duyurusu devreye giriyor, platform bisiklet yükseltme sistemini tanıtıyor. Özellikle video oyunlarında olduğu gibi, artık bisikletinizi geliştirmek mümkün olacak. Bu yeni “oyunlaştırma” tabakasının beş yönü var:

• Aerodinamik
  • Ağırlık
  • Bulaşma
  • XP Boost
  • Damlalar Artış
Hareketi başlatmak için Zwift, üç özel Halo bisikleti, Espada Pinarello, Özel Proje 74 ve Cannondale R4000 Roller Blade'i açar.

Bisiklet yükseltme zwift 1

© Le Pinarello Espada Zwift'te

Bu bisikletleri ve iyileştirmelerini nasıl elde ederiz? Açıkçası terleyerek! Bisikletinizi geliştirmek için, ter damlası şeklinde biriken Zwift'in sanal para birimi olan damlaları kullanmanız gerekir.

Bu nedenle Zwift'in yeni çalıştığı büyük bir dönüş. Platform, özgüllüğünü (bisiklet yükseltme sistemi kanıtları) neyin reddetmeden, artık kendini kışın bisiklet alternatifinin basit bir rolüyle sınırlamak istemiyor. Yoldaki gezilerini saymaya ve toplanan verilere dayanan bir metrik paneli geliştirmeye izin vererek Zwift daha eksiksiz hale gelir. Son olarak, bu yeni özelliklerin tümü bisikletçilerle ilgileniyorsa, Zwift bize yıl sonundan önce koşuculara da genişletileceklerini doğruladı. Strava'nın çiçek yataklarında ne yürüyüş?

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Opera One - AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Opera One – AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Tarafından: Opera