Godeal24'te 8 €'dan başlayan Microsoft Office ve Windows 11/10'daki en iyi yeni teklifleri kaçırmayın

Hasan

New member
Sevgililer Günü vesilesiyle Godeal24, orijinal Windows ve Microsoft Office lisans anahtarlarında benzersiz promosyonlar sunuyor. Artık bütçenizi zorlamadan sisteminizi güncellemenin tam zamanı.

Mac'iniz veya PC'niz için mutlaka sahip olmanız gereken uygulamalar söz konusu olduğunda, Office paketinin gerçekte ne kadar kullanışlı ve çok yönlü olduğu inkar edilemez. Google Dokümanlar gibi ücretsiz alternatifler mevcut olsa da, bunlar Microsoft'un son teknoloji uygulamaları kadar zengin özelliklere sahip değildir. Microsoft'un en yeni ve en iyi işletim sistemi Windows 11 Pro ve lider üretkenlik paketi Microsoft Office 2021, Godeal24 Sevgililer Günü indirimi sırasında satışta.

15 Şubat'a kadar Windows için Microsoft Office Professional 2021 ömür boyu lisansını yalnızca 25,25 € karşılığında veya Mac için Microsoft Office Ev ve İş 2021'i yalnızca 49,25 € karşılığında alabilirsiniz. Bu pakette ihtiyacınız olan her şey var. Bunu kullanarak önemli belgeleri gönderebilir ve düzenleyebilir, büyüleyici sunumlar oluşturabilirsiniz. Teklif, tek bir cihazda tek seferlik satın alma için geçerlidir ve üretkenliğinizi sürdürmek için mutlaka sahip olunması gereken bir yazılım paketi için harika bir fırsattır.

Godeal24 kampanyalarından yararlanıyorum

Godeal24'te en iyi Sevgililer Günü teklifleri

Microsoft Office'i orijinal fiyatından %90 indirimli edinin

Bir profesyonel, geliştirici, içerik yaratıcısı veya serbest meslek sahibi biriyseniz Godeal24'ün tekliflerine hayran kalacaksınız. Windows 11 Pro'nun en son sürümü sizin için özel olarak tasarlandı. Şu andan itibaren Windows 11 Professional'a ömür boyu erişim yalnızca 13,25 € tutarındadır (normal fiyat 199 €). Bu işletim sistemi yalnızca bir yükseltme değildir; bu gerçek bir devrim.

İkincisi, çalışmanızı ve boş zamanlarınızı daha keyifli, verimli ve güvenli hale getirecek çok sayıda özellik içerir. Önemli güncellemeler arasında Windows Copilot adı verilen yeni yapay zeka asistanı gibi yapay zekayı entegre eden araçlar yer alıyor. Kullanıcılar, özetleme ve içerik oluşturma, oynatma listeleri başlatma ve çok daha fazlası gibi işlerini basitleştirecek çeşitli günlük görevler için destek bulacaklar. Tek seferlik satın alma, bu inanılmaz işletim sistemine ömür boyu erişim sağlar.

6,82 €'dan başlayan fiyatlarla bir Windows anahtarı satın alın

NET62 koduyla en iyi paketi %62 indirimle alın

Rakipsiz fiyatlarla toptan satış

NET50 koduyla Windows ve Office'te %50'ye varan indirim

En iyi fiyata daha fazla PC aracı

evinde Godeal24indirimli Microsoft lisanslarıyla zamandan ve paradan büyük oranda tasarruf edebilirsiniz. Orijinal güvenlik yazılımına ve diğer araçlara erişmenin en iyi yoludur. Bu sayede Windows işletim sistemini ve Microsoft Office paketini rakipsiz bir fiyata edinebileceksiniz.

Ayrıca, Godeal24'ten sipariş vererek, hızlı ve güvenli dijital teslimattan yararlanırsınız, çünkü Godeal24, satın alma işleminden sonraki saniyeler içinde anahtarınızı doğrudan e-posta gelen kutunuza gönderir. Ayrıca TrustPilot'ta %98'lik genel memnuniyet oranı ve 7/24 teknik destek sayesinde, satın aldığınız ürünün kalitesine güvenebilirsiniz.

Sorularınız için Godeal24 ile aşağıdaki e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz: [email protected]

Godeal24 kampanyalarından yararlanıyorum

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.

Godeal24 ortaklığıyla