Godeal24'te Office için ömür boyu lisans 15 €'dan ve Windows 11 10 €'dan başlıyor

Hasan

New member
Düzgün çalışmayan, iş, ev veya her ikisi için ihtiyaç duyduğunuz üretkenlik uygulamalarına sahip olmayan bir bilgisayarınız varsa bu durum can sıkıcı olabilir. Yeni yıla yeni girdiğimiz şu günlerde, 2025 yılı için bilgisayarınızı yükseltmenin ve üretkenliğinizi artırmanın tam zamanı.

Şu anda, Godeal24 2025 kış indirimlerini olağanüstü lisans teklifleriyle sunuyor Microsoft Ofisi Ve Windows işletim sistemiyalnızca 10 € ! İster evden çalışıyor olun, ister ders çalışıyor olun, ister oyun oynuyor olun, bu, temel yazılımlar için gerçek ömür boyu lisansları normal fiyatlarının çok altında alma şansınızdır.

Bu nedenle Microsoft Office Professional 2021, özel teklif kapsamında sınırlı bir süre için yalnızca 35,24 Euro (249 Euro yerine) karşılığında satışa sunulacak. Bu, tüm uygulama paketini tek bir bilgisayara yüklemenize olanak tanıyan ve yeni yılda ve sonrasında üretken kalmanızı sağlayan tek seferlik bir satın alma işlemidir. Belgeler, özgeçmişler, mektuplar ve daha fazlasını oluşturmanıza yardımcı olması için Word'ü kullanın. Excel ile verilerinizi kolayca analiz edip düzenleyebilir ve aynı zamanda her şeyin kolay bir şekilde görselleştirilmesini sağlayabilirsiniz.

PowerPoint, sunmak veya ikna etmek için slaytlar oluşturmanıza olanak tanır. Hatta birden fazla cihaz için veya arkadaşlarınızla alışveriş yapıyorsanız, daha da fazla tasarruf sağlamak için birden fazla anahtarı bir araya getirebilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan üretkenliği hediye etmenin mükemmel bir yolu. Bütçesi kısıtlı olanlar için MS Office Professional 2016 yalnızca 15,29 € karşılığında edinilebilir.

Ancak Office'in sunduğu en iyi ve en yeniyi arıyorsanız Microsoft Office 2024'ü de burada bulabilirsiniz. Tüm günlük projelerinizde size yardımcı olabilecek son derece popüler uygulama paketinden büyük oranda tasarruf etme fırsatını kaçırmayın.

Godeal24 kampanyalarından yararlanıyorum

Godeal24'te kış indirimi fırsatları

Kış indirimleri için 15 Euro'dan başlayan ömür boyu Microsoft Office lisansı

En son Microsoft Office 2024'te özel teklif

Microsoft Windows 10, Ekim 2025'te desteğinin sonuna yaklaşırken, işletim sisteminizi yükseltmenin ve bilgisayarınızı Windows 11 Pro ile geleceğe hazır hale getirmenin şimdi mükemmel zamanı. Godeal24 kış indirimi sayesinde Windows 11 Professional için ömür boyu lisansı yalnızca 13,25 Euro karşılığında (199 Euro yerine) alabilirsiniz.

Bu fırsat sınırlı bir süre için geçerlidir ve size Microsoft'un amiral gemisi işletim sisteminin en yeni ve en iyi sürümünü rakipsiz bir fiyata sunar. Temel özellikler arasında düzenli kalmanıza yardımcı olan yapay zeka tabanlı yardım bulunur. İkincisi ayrıca genel verimliliğinizi artırmak için sorularınızı yanıtlayabilir ve görevlerinizi otomatikleştirebilir.

İster belgeler üzerinde çalışıyor olun, ister görevleri yönetin, ister internette geziniyor olun, Copilot size her zaman yardım eli uzatmaya hazırdır. Bilgisayarınızı bugün yükseltin ve 2025'te başarılı olmak için ihtiyacınız olan araçları kendinize verin.

Bilgisayarınızı 10€'dan başlayan en son Windows 11 sürümüne güncelleyin

NET62 koduyla %62 indirimle en iyi fiyatı yakalayın

NET50 koduyla Windows ve Office'te %50'ye varan indirim

Rakipsiz fiyatlarla toptan satış

PC'niz için en iyi fiyata daha fazla araç

evinde Godeal24indirimli Microsoft lisanslarıyla zamandan ve paradan büyük oranda tasarruf edebilirsiniz. Orijinal güvenlik yazılımına ve diğer araçlara erişmenin en iyi yoludur. Bu sayede Windows işletim sistemi ve Microsoft Office paketini rakipsiz bir fiyata edinebileceksiniz.

Ayrıca Godeal24'ten sipariş vererek, hızlı ve güvenli dijital teslimattan yararlanırsınız, çünkü Godeal24, satın alma işleminden sonraki saniyeler içinde anahtarınızı doğrudan e-posta gelen kutunuza gönderir. Ayrıca, TrustPilot'taki %98'lik genel memnuniyet oranı ve 7/24 teknik destek sayesinde, satın aldığınız ürünün kalitesine güvenebilirsiniz.

Sorularınız için Godeal24 ile aşağıdaki e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz: [email protected]

Godeal24 kampanyalarından yararlanıyorum

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.

Godeal24 ortaklığıyla