Harrison Ford ile ilk set fotoğrafı – şaşırtıcı başlık değişikliği

Shib

New member
Los Angeles. 80 yaşında bir Marvel süper kahraman filminde ilk kez sahneye çıkacak olan Hollywood aktörü Harrison Ford, ilk fotoğrafını Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya setinde yapıyor. Marvel Studios ve aktör Anthony Mackie (44), fotoğrafı Salı günü (yerel saatle) Instagram’da yayınladı. Ford ve Mackie derin bir sohbet içindeler.

Mackie gönderisinde “Harrison Ford size birini dövmenin en iyi yolunu söylediğinde, dinleyin,” diye şaka yapıyor. “Setteki bilgeliğin ve gülüşlerin için teşekkürler dostum!” o ekler.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Instagram, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Film ismi değişikliği ile Marvel şaşırttı

Ford, önceki filmlerde William Hurt tarafından canlandırılan bıyıklı General Thaddeus Ross’u oynayacak. Hurt 2022’de kanserden öldü.

Marvel, diğer şeylerin yanı sıra fotoğrafı Twitter’da da paylaştı. Orada, “Kaptan Amerika” serisinin hayranları şaşırdı: Filmin aslında “Kaptan Amerika: Yeni Dünya Düzeni” olarak adlandırılması gerekiyordu. Ancak Marvel ve Mackie, yaptıkları paylaşımlara farklı, yeni bir başlık yazdı: “Captain America: Brave New World”.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Twitter, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Harrison Ford çekimler hakkında: “Eğlenceli”

Mayıs ayında Ford, Esquire dergisine yeni Kaptan Amerika filmi hakkında konuştu ve yoğun çekim günlerine rağmen sette çok eğlendiğini açıkladı. “Yani zor günler, kolay günler, eğlenceli günler ve her türlü gün var. Zor bir program ve evet, eğlenceli. Ama parkta yürüyüş değil. Eğlence değil, eğlence. Bu iş.”

Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya: Mayıs 2024’te vizyona girmesi planlanıyor

Dördüncü “Kaptan Amerika” film uyarlamasının ana aktörü, Marvel kahramanı Sam Wilson takma adıyla Falcon olarak Kaptan Amerika’nın (Chris Evans) müttefiki olan ve şimdi onu almak üzere olan Mackie’dir (“Deadly Command – The Hurt Locker”). onun mirası üzerinde. Nijeryalı-Amerikalı film yapımcısı Julius Onah (“The Cloverfield Paradox”) yönetiyor. Sinema gösteriminin Mayıs 2024’te yapılması planlanıyor.

Birkaç hafta önce Harrison Ford, Cannes’da beşinci “Indiana Jones” filmiyle kutlandı. Efsanevi arkeoloğu konu alan macera filmi “Indiana Jones and the Wheel of Destiny” haziran sonunda Alman sinemalarında vizyona girecek.

dpa ile Haberler/nis