Hayranlar astronomik fiyatlardan rahatsız

Shib

New member
Sahnenin hemen önünde duran: 419,90 euro. En iyi koltukların fiyatı bilet başına 399 Euro'dur. Ayrıca tribünlerde, en son sırada, 74,90 avronun ödenmesi gerekiyor. Pop yıldızı Adele'i Münih'te görmek istiyorsanız cebinizi karıştırmanız gerekecek. Ancak bu, yüz binlerce hayranın Çarşamba günü ön satışların başladığı Münih'teki on yaz konserinden biri için bilet almaya çalışmasını engellemedi. Birçoğu eli boş gitti, diğerleri ise fiyatlara göre gönüllü olarak reddetmeyi tercih etti.

“Adele (arka koltuklar) için bilet alabilirdim. Ancak ben bunun yerine aynı fiyata bir haftalık tatile çıkmaya karar verdim” yorumunu yaptı kısa mesaj servisindeki bir kullanıcı. Ekran görüntüsünde platin kategorisindeki iki bilet için 1.178 euro ödemesi gerektiği görülüyor.

Başka bir kullanıcı şunu yazdı: “Adele bilet ön satışı şimdiye kadar yaşadığım en rahat bilet satışıydı. Fiyatları gördüm ve artık istemedim.”

“Adele'in Münih'teki normal platin bileti 689 euro. Sesler var mı?!” başka biri yorum yaptı. Ve bir hayran şunları yazdı: “Ah ve Adele bilet fiyatları elbette tamamen normal.”

Milyonlarca hayran Adele bileti istiyor

Ancak Çarşamba günü ön satışlar başladığında yüzlerce avro bilet ödemeye hazır olanların bile biraz şansa ihtiyacı vardı: Live Nation ajansına göre hafta başında 2,2 milyondan fazla kişi bir şans için kayıt yaptırmıştı. Büyük ilgi gören biletleri almak için, sabah 10'da başlayan ön satışların ardından üç milyondan fazla kişinin internetten bilet almaya çalıştığı söyleniyor

X'te çok sayıda kullanıcı başarısız denemelerini bildirdi: “Sırada önümde yalnızca 195.000 kişi var. Aslında güzel olurdu,” diye yazdı biri.

Başka bir kullanıcı, “Önümde Adele biletleri için kuyrukta 86.000 kişi var… Ben iyimserim, ancak herkes tek bir bilet alsa bile bilet yine de tükenecek” diye yazdı.

Adele Münih'te 10 konser verecek

Adele, Münih Ticaret Fuarı'nda kendisi için özel olarak inşa edilen arenada on açık hava konseri verecek. Yoğun talep üzerine kısa süre önce 30 ve 31 Ağustos'ta iki konser daha vereceğini duyurdu. Diğer konserler ise 2, 3, 9, 10, 14, 16, 23 ve 24 Ağustos'ta gerçekleşecek. Live Nation'a göre bu, Adele'in 2016'dan bu yana Avrupa anakarasında ilk kez sahneye çıkışı olacak.

Şarkıcı yakın zamanda Instagram hesabında “Yazımı geçirmenin daha iyi bir yolunu hayal edemiyordum (…)” diye yazdı.