Hugh Grant’in Oscar performansı: skrotum karşılaştırması ve garip röportaj

Shib

New member
Ödül töreninde çılgın performans

Hugh Grant alay konusu oluyor: “Scrotum” karşılaştırması ve Oscar’larda utanç verici röportaj

Andie MacDowell ve Hugh Grant, Los Angeles’taki Dolby Theatre’da Akademi Ödülleri’nde En İyi Prodüksiyon Tasarımı ödülünü sunar.

© Kaynak: Chris Pizzello/Invision/AP

Hugh Grant, Akademi Ödülleri’nde Andie MacDowell ile birlikte en iyi prodüksiyon tasarımı ödülünü sundu. Kendini bir “skrotum” ile karşılaştırdı. Ve ödül töreninden önce bile, oyuncu garip bir röportajla tahrişe neden oldu.

Los Angeles. Oyuncu Hugh Grant (62) Oscar töreninde alaycı ifadelerle tepkilere neden oldu. İngiliz, Andie MacDowell (64) ile birlikte bir ödül sunduğunda, ABD’li meslektaşının “hala muhteşem” olduğunu, ancak kendisinin bir “skrotum” gibi göründüğünü söyledi.

Grant, “İyi bir nemlendirici kullanmanın hayati önemi konusunda farkındalık yaratmak” için sahnede olduklarını söyledi. “Andie 29 yıldır her gün bir tane giyiyor, hayatımda hiç kullanmadım.”

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Twitter, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Çift, iki Oscar’a aday gösterilen 1994 yapımı Dört Düğün Bir Cenaze filminde birlikte rol almıştı.

Oscar öncesi ilginç röportaj

Grant daha önce bir röportajda kesinlikle mesafeli cevaplarla alay konusu olmuştu. Güler yüzlü görüşmeci Ashley Graham en çok neyi dört gözle beklediğini sordu. “Özellikle hiç kimse,” diye yanıtladı Grant. Bu tonda devam etti.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Twitter, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

O ne giyiyor? “Sadece takım elbisem.” Gerilim filmi Glass Onion’da rol almak nasıl bir duyguydu? Grant, “Neredeyse orada değilim. Yaklaşık üç saniye oradayım,” dedi. Sonunda Graham yine de geldiğini ve eğlendiğini söyledi. Cevap Grant: “Neredeyse.” İngiliz yayıncı ITV, konuşmayı Oscar’ların “95 yıllık tarihindeki muhtemelen en utanç verici röportaj” olarak nitelendirdi.

Haberler