Intel Core i9, 2 TB SSD ve 32 GB RAM, XS fiyatındaki bu mini bilgisayar tam bir çılgınlık

Hasan

New member
Geekbuying, flaş satışın bir parçası olarak bugün Geekom IT13 mini PC'yi son derece cazip bir fiyata sunuyor. Bu küçük yarış canavarından iyi bir teklif almak istiyorsanız bu, hiçbir koşulda kaçırılmaması gereken iyi bir anlaşma.

Mini PC'ler 2024'te giderek daha popüler hale geliyor. Geleneksel masaüstü bilgisayarlara göre önemli avantajlar sunuyorlar. Boyutlarından başlayarak, çok daha kompakt, performanstan ödün vermeden. Şu anda Geekom IT13'e NNNFRGKI9 koduyla 689 euro karşılığında sahip olmanız mümkün. Normalde Intel Core i9 işlemcili bu üst düzey model 919 euroya satılıyor.

Geekom IT 13'ü (Core i9) satın alıyorum

Mevcut flaş indirimle 230 Euro tasarruf edebilir veya %-25 indirimden yararlanabilirsiniz. Bu kadar güçlü bir mini bilgisayar için bu gerçekten olağanüstü bir fırsat. İsterseniz Intel Core i5 veya Intel Core i7 ile donatılmış, yine satışta olan diğer iki modelden birini de tercih edebilirsiniz. Bunlar da şu anda en düşük fiyata sahip. İşte ilgili fiyatlar ve en iyi indirimi elde etmek için kullanılacak kodlar:

Bu üründe Fransa'nın her yerine seçtiğiniz adrese ücretsiz teslimat olanağından yararlanabilirsiniz. Ayrıca, Geekbuying onu yalnızca 3-12 gün içinde göndereceği için mini bilgisayarınızı almak için uzun süre beklemenize gerek kalmayacak. Beklentilerinizi karşılamıyorsa fikrinizi değiştirmek, iade etmek ve karşılığında para iadesi almak için 14 gününüz var. Son olarak 1 yıl garantiye sahip oluyorsunuz, bu da bu süre zarfında oluşabilecek arıza ve üretim hatalarına karşı sigortalanmanızı sağlıyor.

Geekom IT 13'ü (Core i5) satın alıyorum

Geekom IT 13'ü (Core i7) satın alıyorum

Geekom IT13, birinci sınıf, yeni ve verimli bir mini bilgisayar

Geekom mini PC'ler halk arasında oldukça popülerdir. Bunlar, taşıdıkları son bileşenler göz önüne alındığında, paranızın karşılığını olağanüstü bir değer sunar. En güçlü IT13 modelinde, 13. nesil Intel Core i9-13900H işlemciyi (14 çekirdek, 20 iş parçacığı, 24 MB önbellek ve 5,4 GHz'e kadar) ve etkileyici 32 GB RAM belleği (DDR4 2666 MHz, yukarıya genişletilebilir) buluyoruz 64 GB'a kadar) ve bir PCIe Gen4 2280 M.2 SSD.

Ayrıca M.2 2242 formatında (1 TB'ye kadar) bir SATA SSD'nin yanı sıra maksimum 2 TB'a kadar 2,5” (7 mm) SATA HDD eklemek de mümkündür. Sonuçta 2 TB'lık temel depolama alanı 5 TB'a kadar genişletilebilir. Özel bir grafik kartı yok, ancak doğrudan işlemciye entegre edilmiş ve 8K çözünürlüğe kadar içeriği destekleyebilen bir Intel Iris Xe çipi var. Özetle, neredeyse her şeyi (uzaktan çalışma, ofis otomasyonu, internette gezinme, video akışı, fotoğraf ve video düzenleme vb.) yapmanıza olanak sağlayacak güçlü bir yapılandırma.

Daha önce de belirttiğimiz gibi bu kullanıma özel bir grafik kartı bulunmadığından yoğun oyun için sınırlı olacaktır. Tasarım açısından Geekom IT13 mini PC, zamana karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanmış dikdörtgen metal bir kasa içerisinde gelir. 12 x 11 x 5 cm boyutları ve 652 gramlık tüy ağırlığı ile ihtiyacınız olan her yere, her yere kolaylıkla taşınabilir.

Geekom Mini It13 Değişken Bağlantı Noktaları

© Geekom

Bu Geekom mini PC'nin bir diğer güçlü noktası da çok sayıda cihazı (fare, klavye, aynı anda 4 ekrana kadar, yazıcı, TV vb.) bağlamanıza olanak tanıyan bağlantı kısmıdır. Bu nedenle ön tarafında iki adet USB 3.2 Tip-A bağlantı noktası, bir 3,5 mm ses girişi ve güç düğmesini buluyoruz. Arkasında: bir güç bağlantı noktası (DC girişi), iki USB4 Type-C bağlantı noktası (8K/60Hz), iki HDMI 2.0 bağlantı noktası (4K/60Hz), bir USB 3.2 Type-A bağlantı noktası, bir USB 2.0 Type bağlantı noktası -A, ve bir RJ45 Ethernet bağlantı noktası.

Yan taraflarında özel bir SD kart yuvasının yanı sıra Kensington güvenlik bağlantı noktası da bulunur. Dahil olan Wi-Fi 6E ile güvenilir ve hızlı bir internet bağlantısının keyfini çıkarırken, Bluetooth 5.2 uyumlu kablosuz cihazlara (kulaklık, kulaklık, ses çubuğu vb.) bağlanmanıza olanak tanır. Son olarak hangi modeli seçerseniz seçin, Windows 11 Pro'yu etkinleştirmiş ve kullanıma hazır hale getirmeye hak kazanacaksınız.

Geekom IT 13 mini PC'lerdeki flaş indirimi görmek için burada:

Geekom IT 13'ü (Core i5) satın alıyorum

Geekom IT 13'ü (Core i7) satın alıyorum

Geekom IT 13'ü (Core i9) satın alıyorum

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.
İyi fırsatlarımız hakkında bilmeniz gerekenler

Bu içerik size 01net'in iyi ipuçları uzmanları tarafından sunulmaktadır.
Yazı işleri personeli bu içeriğin üretiminde yer almamıştır. 01net, okuyucularından biri bu makaleye entegre edilen bağlantılar aracılığıyla satın alma işlemi yaptığında tazminat alabilir. Bu yazıda belirtilen fiyatlar çok hızlı bir şekilde değişebilir.