Intel Core i9, 32 GB RAM, 2 TB SSD, uygun fiyata bu Geekom mini bilgisayar tam bir çılgınlık

Hasan

New member
Şu anda Geekbuying, Geekom IT 13 mini PC’yi uygun fiyata sunuyor. Bu üst düzey model, kullanıcıların çoğunluğunun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecektir. Mevcut teklifle promosyon kodu sayesinde 120 Euro’ya kadar tasarruf edebilirsiniz.

Bilgisayar kulesi yerine mini bilgisayarı tercih etmek birçok avantaj sunar. Her şeyden önce, yerden tasarruf kayda değer düzeydedir ve ikincisinin sağladığı performanslar neredeyse benzerdir. Kompakt formatları sayesinde daha kolay taşınabilirler ve ihtiyaç duyduğunuz her yerde sizi takip edebilirler.

Kendinizi performanstan ödün vermeyen bir modelle donatmayı düşünüyorsanız Geekom IT 13 doğru bir seçimdir. İkincisi aynı zamanda Geekbuying sitesinde özel bir teklifin konusu. Promosyon kodu sayesinde üç model indirimli fiyatlarla sunulmaktadır.

Yani Intel Core i5, i7 veya i9 işlemcili, daha fazla veya daha az RAM belleği ve depolama alanına sahip sürümü tercih edebilirsiniz. İşte mevcut çeşitler ve bunları avantajlı fiyata alabilmeniz için kullanılacak kodlar:

Geekbuying’de eve teslimat (veya başka bir yere) ücretsizdir ve mini PC’nizi almanız 3 ila 12 gün sürer. Nihai fiyata KDV dahildir ve 14 günlük cayma süreniz vardır. Yani beğenmediğiniz takdirde teslim aldığınız tarihten itibaren 2 hafta iade süreniz var. Bu durumda satıcı sipariş tutarınızın tamamını size iade edecektir.

Geekom IT 13’ü (Core i5) satın alıyorum

Geekom IT 13’ü (Core i7) satın alıyorum

Geekom IT 13’ü (Core i9) satın alıyorum

Geekom IT 13, (neredeyse) her şeyi yapabilen mini bir bilgisayar

Söylediğimiz gibi, bu Geekom IT 13 mini PC’nin sağlam argümanları var; 13. nesil Intel Core işlemci ve 16 GB ile 32 GB arasında değişen RAM belleği, 512 GB ile 2 TB arasında değişen NVMe SSD depolama alanı ve çok eksiksiz olmasıyla başlıyor bağlantı özellikleri şu anda satışta olan üç modelde de aynıdır. Kompakt ve çok hafiftir, 12 x 11 x 5 cm boyutlarındadır ve yalnızca 652 gram ağırlığındadır.

Eğer evinizde çok fazla alanınız yoksa her masaya ya da düz yüzeye rahatlıkla sığacaktır. Teknik sayfası onu her türlü kullanım için mükemmel kılar. Uzaktan çalışma, ofis otomasyonu, internette gezinme, video akışı ve daha genel olarak eğlence için bu Geekom IT 13 işinizi görecektir. Hem profesyoneller hem de genel halk için uygundur ve seçtiğiniz model ne olursa olsun birinci sınıf performans sunar.

Bununla birlikte, herhangi bir özel karta sahip olmadığı, bunun yerine Intel Iris Xe yongasını yerleştirdiği için grafik tarafında sınırlarını gösterecek. Yani oyunlarınızın keyfini maksimum detayla çıkarabileceğiniz bir bilgisayar arıyorsanız bu biraz dar olacaktır. Bununla birlikte, geçici oyunlarda ara sıra oynanan oyun oturumları için bu fazlasıyla yeterli olacaktır. Mevcut kablosuz bağlantılar, güvenilir ve ultra hızlı bir internet bağlantısı için Wi-Fi 6E’nin yanı sıra çeşitli kablosuz cihazları bağlamak için Bluetooth 5.2’den de yararlanmanıza olanak tanır.

Geekom IT 13, iki adet USB 3.2 Tip-A bağlantı noktası, bir 3,5 mm ses girişi ve ön tarafındaki güç düğmesi de dahil olmak üzere çok iyi stoklanmış bağlantılara sahiptir. Ancak aynı zamanda bir güç bağlantı noktası (DC girişi), iki adet USB4 Type-C bağlantı noktası (8K/60Hz), iki adet HDMI 2.0 bağlantı noktası (4K/60Hz), bir adet USB 3.2 Type-A bağlantı noktası, bir adet USB 2.0 Type-A bağlantı noktası ve bir adet Arka tarafında RJ45 Ethernet bağlantı noktası. Her iki tarafta, biri SD kart için, diğeri Kensington güvenlik bağlantı noktası için olmak üzere iki yuva daha vardır.

İki HDMI bağlantı noktası ve iki USB Type-C bağlantı noktasıyla aynı anda 4 ekrana kadar bağlayabilirsiniz. Bağlantıların geri kalanı, genellikle bir bilgisayarla kullandığınız tüm aksesuarları ve çevre birimlerini (fare, klavye, sabit sürücü, kulaklık, yazıcı vb.) bağlamanıza olanak tanır. Hepsinden iyisi, Geekom IT 13, etkinleştirilmiş ve kullanıma hazır Windows 11 Pro işletim sistemiyle birlikte gelir. Bu model dikkatinizi çekerse fazla beklemeyin, flaş indirim 23 Aralık Cumartesi akşamı sona eriyor.

Bu Geekom IT 13 mini bilgisayardaki iyi fırsatı görmek için burada:

Geekom IT 13’ü (Core i5) satın alıyorum

Geekom IT 13’ü (Core i7) satın alıyorum

Geekom IT 13’ü (Core i9) satın alıyorum

İyi fırsatlarımız hakkında bilmeniz gerekenler

Bu içerik size 01net’in iyi ipuçları uzmanları tarafından sunulmaktadır.
Yazı işleri personeli bu içeriğin üretiminde yer almamıştır. 01net, okuyucularından biri bu makaleye entegre edilen bağlantılar aracılığıyla satın alma işlemi yaptığında tazminat alabilir. Bu yazıda belirtilen fiyatlar çok hızlı bir şekilde değişebilir.