İster 1 Mayıs'ta çalışma günü için bir selamlama ya da sadece “mutluluk ayına” bir başlangıç olarak: Bir dizi komik sözler ve göndermek için güzel dilekleri bir araya getirdik.
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
İş günü için atasözleri
Alman dili atasözleri ile doludur, birçoğu işle ilgilidir. Burada bir dizi deyim var.
İş Günü: 1 Mayıs 2025'teki Komik sözler
Kötü bir şakaya hazır mısınız? WhatsApp üzerinden göndermek için şakalarımızdan biriyle tatilde arkadaşlarınıza bir gülümseme açın.
Tebrikler iş günü için neredeyse hiç gönderilmiyor – sonuçta, çalışanların ücretsiz ve uzun bir hafta sonu kutlamak için bir gün.
İş günü için atasözleri
Alman dili atasözleri ile doludur, birçoğu işle ilgilidir. Burada bir dizi deyim var.
- Sıkı çalışmadan fiyat yok.
- Erken kuş
- Sabah ağızda altın var.
- Asalet.
- İşler beslenir, tembellik.
- Hizmet görevdir ve Schnapps Schnapps'tır.
- Önce iş
- Dinlenen herkes paslanıyor.
İş Günü: 1 Mayıs 2025'teki Komik sözler
Kötü bir şakaya hazır mısınız? WhatsApp üzerinden göndermek için şakalarımızdan biriyle tatilde arkadaşlarınıza bir gülümseme açın.
- Patron Çalışana: Bugün ne konuşacağımızı zaten bilebilirsiniz, böylece buraya gitmeniz için bir kahve getirdim.
- Altımda 5000'den fazla insan var. – Peter, 56, Mezarlık Bahçıvan
- Açık insanları severim. – Jörg, 65, cerrah
- Çok fazla iş var: çiftçi, çiftçi, fener, ağaç feller, sihirbaz, işsiz. Sadece her şey olabilirsin.
- Çok çalışanlar birçok hata yapar. Eğer çalışmazsan, hata yapmazsınız. Hata yapmazsanız, terfi edeceksiniz.
- Her zaman işte yüzde 100 verir. Pazartesi günü yüzde 12. Salı günü yüzde 23. Çarşamba günü yüzde 40. Perşembe günü yüzde 20. Cuma günü yüzde 5!
- Bir gag yazarı şimdi nerede çalışmak zorunda? Şakanın evinde.
- Sekretere Patron: Dükkanı onsuz burada nasıl tutabileceğimizi bilmiyoruz, ama yarın deneyeceğiz.
- “Gerçekten sadece işte bana kurban.” – Karl Heinz, 57, travma cerrahı
- Üç adam, biri düştüğünde bir kilise kulesinde çalışır. “Tekrar geri dönmenize gerek yok!” Birini arar. Diğeri: “Söylemeye gerek yok, saatin ötesine geçecek!”
- İsa diyor: “Noel'de doğum günü yapmaktan nefret ediyorum!” Noel Baba: “Noel'de çalışmak zorundayım!” Kaz diyor: “Ve sence sorun olduğunu düşünüyorsun!”
- Ben: (İş yerinde, her zaman 007 deyin! ” Arkadaşım: (şüpheci) “Ama neden?” Ben: (Utançlı, ama gururlu) “0 motivasyon, 0 beceri ve 7 kahve molası!”
- Bu sabah patrona daha sonra işe alıp alamayacağımı sordu. Şunu seviyor: “Hayal etmeye devam et!” Tamamen güzel!
Tebrikler iş günü için neredeyse hiç gönderilmiyor – sonuçta, çalışanların ücretsiz ve uzun bir hafta sonu kutlamak için bir gün.
- 1 Mayıs ve mutlu tatiller! Nisan bitti, şimdi Mayıs ayında jet atıyoruz.
- Bugün ücretsizimiz var çünkü 1 Mayıs'ı kutluyoruz! Güzel bir tatil ve birçok musluklar!
- Mayıs ayının mutluluk ayına hoş geldiniz!
- Çok mutlu anlarla harika bir Mayıs var!
- Mayıs ayının mutluluk ayı size şans, sağlık ve sevinç vermelidir!