İşçi Bayramı için tebrikler, şakalar ve atasözleri

GokyuzuYankilari

Global Mod
Yetkili
Global Mod
mayıs başı

1 Mayıs için sözler: İşçi Bayramı için en güzel tebrikler

Bayram tatili geldi çattı Deveseliler, aileleri ve dostlarıyla itfaiyenin direğinde bayramlaştı.

© Kaynak: Torsten Lippelt (arşiv)

1 Mayıs’ta Almanya ve diğer bazı ülkeler, İşçi Sınıfının Uluslararası Mücadele Günü olarak da bilinen İşçi Bayramı’nı kutluyor. Mayıs ayının başlangıcı için en güzel sözler ve tebrikler burada bulunabilir.

Denise Orleans

İster 1 Mayıs İşçi Bayramı için bir tebrik olarak, ister sadece “mutlu ay”ı başlatmak için: Göndermeniz için komik sözler ve güzel dilekleri bir araya getirdik.

İşçi Bayramı için Atasözleri

Alman dili, çoğu işle ilgili atasözleriyle doludur. Burada bir dizi kelime öbeği bulunabilir.

• Emeksiz yemek olmaz.
    😋
  • Erkenci kuş
    🐦
    solucanı yakalar.
  • Sabah erkenden solucanı yakalar.
    🌅
    🌟
  • Çalışmak asalettir.
    👑
  • Çalışmak besler, aylaklık tüketir.
  • Görev görevdir
    💼
    ve likör likördür.
    🍺
  • Önce iş
    👷
    , sonra keyif.
    🥳
  • Kim dinlenir, paslanır.
İşçi Bayramı: 1 Mayıs 2023 ile ilgili komik sözler

Kötü bir şakaya hazır mısın? Whatsapp şakalarımızdan biri ile bayramda arkadaşlarınızın yüzünü güldürün.

• Patrondan çalışana: Bugün ne konuşacağımızı zaten biliyorsun diye sana kahve getirdim.
  • Altımda 5000’den fazla kişi var. – Peter, 56, mezarlık bahçıvanı
  • Açık insanları severim. – Jörg, 65, cerrah
  • O kadar çok iş var ki: çiftçi, çiftçi, balıkçı, ağaç kesici, sihirbaz, işsiz. Her şey olabilirsin.
  • Çok çalışırsan çok hata yaparsın. Çalışmazsan hata yapmazsın. Hata yapmazsan terfi alırsın.
  • İş yerinde her zaman yüzde 100 ver. Pazartesi günü yüzde 12. Salı günü yüzde 23. Çarşamba günü yüzde 40. Perşembe günü yüzde 20. Cuma günü yüzde 5!
  • Bir şaka yazarı şimdi nerede çalışmak zorunda? Şaka evinde.
  • Patrondan sekretere: Siz olmadan bu dükkanı nasıl çalışır durumda tutabiliriz bilmiyoruz ama yarından itibaren deneyeceğiz.
  • “Gerçekten sadece benim işimde kurbanlar.” – Karl Heinz, 57, travma cerrahı
  • Biri düştüğünde üç adam bir kilise kulesinde çalışıyor. “Geri gelmene gerek yok, neredeyse bitti!” birini arar. Diğeri: “Söylemene gerek yok, saat geçiyor!”
  • İsa diyor ki: “Noel’deki doğum günümden nefret ediyorum!” Noel Baba şöyle der: “Noel’de ÇALIŞMAK zorundayım!” Kaz der ki: “Ve sorunların olduğunu düşünüyorsun!”
  • Ben: (gösteriş yapmaya çalışarak) “İş yerinde bana hep 007 derler!” Arkadaşım: (şüpheci) “Ama bu neden?” Ben: (utanmış ama gururlu) “0 motivasyon, 0 beceri ve 7 kahve molası!”
  • Bu sabah patrona işe daha sonra gelip gelemeyeceğimi sordum. “Hayal et!” dedi. Ondan gerçekten hoş!
1 Mayıs’ta tebrikler: İşçi Bayramı’nı kutluyor musunuz?

İşçi Bayramı’nda tebrikler neredeyse hiç gönderilmez – ama yine de kutlamak için bir gün, ne de olsa çalışanların izin günü ve bununla birlikte uzun bir hafta sonu var. Sevdikleriniz için neşeli Mayıs ayının başlangıcını bu sözlerle tatlandırabilirsiniz:

• Mayıs Bayramınız ve Bayramınız Kutlu Olsun! Nisan bitti, şimdi Mayıs’a giriyoruz.
  • Bugün tatilimiz var çünkü 1 Mayıs’ı kutluyoruz! İyi tatiller ve bol mayıs öpücükleri!
  • Neşeli Mayıs ayına hoş geldiniz!
  • Bolca mutlu anlarla harika bir Mayıs ayı geçirin!
  • Neşeli Mayıs ayı size mutluluk, sağlık ve neşe vermeli!