Kinohit devamında Robert de Niro ile Ariana Grande

Shib

New member
Pop Star için Roll

Kinohit devamında Robert de Niro ile Ariana Grande

DinlemekUygulamayı aç

Popstar Ariana Grande yakın zamanda “Wicked” deki rolü nedeniyle Oscar'a aday gösterildi. Şimdi şarkıcı, bir hit komedinin devamında Robert de Niro ve Ben Stiller'e ek olarak rol alıyor.

Los Angeles. Pop şarkıcısı Ariana Grande (“Ebedi Sunshine”) oyunculuk kariyerini daha da genişletiyor. 31 yaşındaki Robert De Niro (81) ve Ben Stiller (59) ile birlikte hit komedi “Meet the Ebeveynler” in planlanan devamında bir rol vaat etti. Aileyle tanışmaktan çok mutluydu, Grande Instagram'da film projesiyle ilgili raporlar hakkında bir hikaye yazdı. İçinde oynayacağı rol resmi olarak bilinmiyordu. Devam filmi için arsa hala kilit ve anahtar altında.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Orijinal komedi “Gelinim, Babası ve ben” (2000) (2000), Greg Focker (Ben Stiller) nişanlısı Pam'in (Teri Polo) ebeveynleriyle tanıştı. Babası Jack'in (Robert De Niro) gelecekteki oğluna dayanamaması aptalca. Bunu “eşim, laws ve ben” (2004) ve “Eşim, çocuklarımız ve ben” (2010) birçok çalkantılı komplikasyonla izledi.

John Hamburg gemide yönetmen olarak

Devam eden unvan devamında, John Hamburg yönetmen olarak görev yapıyor. Senaryo yazarı olarak önceki üç hit komedide yer aldı. Strip'in Kasım 2026'da sinemalara gelmesi planlanıyor.

Grande zaten “13” müzikalinde bir genç olarak sahnede idi. Bunu çocuk kanalı Nickelodeon'da “Victorious” ve “Sam & Cat” TV dizisi izledi. Ayrıca “Scream Queens” TV dizisinde ve “Don't Arama” filminde destekleyici bir rol (2021) oynadı. “Wicked” (2025) 'de iyi cadı Glinda rolü için, “Wicked – Oz Cadıları” nın film uyarlaması, Grande bir Altın Küre ve Oscar'a en iyi destekleyici oyuncu olarak aday gösterildi.

Haberler/DPA