Linux altında bir ay, SMS dolandırıcılığından kaçının, Avrupa'da Apple Intelligence

Hasan

New member
Herkese merhaba, işte 01net sabahı! Bu hafta sonu neyi özledin? Hafta sağ ayağa başlamak için bilmeniz gereken tüm haberleri bulun!

Haberlerde hatırlamak için

Windows 10 desteğinin yakın ucuyla, Linux altında tam bir geçişin fizibilitesini günlük olarak kullanmak istedim. Bir ay sonra sadece Ubuntu altında çalışmak için, tuzaklarla dolu bilanço çok olumlu kalır.

Oku seni linux altına girmeye zorladım ve neredeyse beğendim
Avrupa düzenlemesinden sonra Grönland, Transatlantik İttifak, Sınırlar, İklim Bilimi, Uluslararası Ceza Mahkemesi, LGBT Topluluğu … Donald Trump, devletler -BirIs ve Avrupa Birliği arasındaki veri transferini yöneten çerçeveyi yapacak mı? Bir MEP endişelenirken, Avrupa Komisyonu şu an için çiziyor.

Oku Donald Trump, kişisel verilerimizi koruyan yasal kalkanı püskürtmek istiyor
SMS dolandırıcılığı giderek daha yaygın. Bir banka, yönetim veya teslimat hizmeti gibi davranarak, siber suçlular kurbanlarını hileli bağlantıları tıklamaya ve banka detayları da dahil olmak üzere hassas bilgiler sağlamaya teşvik eder. Size dolandırıcılıkları nasıl tespit edeceğinizi ve kendilerini ondan koruyacağınızı açıklıyoruz.

SMS ile Parsel ve Kimlik Avı'nda Scam okuyun: Nasıl kandırılamaz?
Apple Avrupalı kullanıcılar, Apple Intelligence'ın işlevlerini iPhone ve iPad'de kullanmadan birkaç hafta beklemek zorunda kalacaklar. Ancak bu arada, geliştiriciler bunları şimdi mevcut olan iOS 18.4 ve iPados 18.4'ün ilk betasıyla deneyimleyebilecekler.

Read Apple Intelligence sonunda iOS 18.4'ün ilk betaıyla Avrupa'da iPhone'a geldi
Günün videosu

Sonunda AI'nın pratik ve kullanışlı kullanımı! Kedileri daha iyi anlamaya çalışmak için şu anda bilimsel bir proje yürütülüyor. Maeva tüm bilgilere sahiptir.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.