Prime Day için ucuz bir güvenlik kamerası

Hasan

New member
Arlo güvenlik kamerası, Prime Day’in son dönemi için yapılan flaş indirimi sayesinde düşük bir fiyata sunuluyor.

Amazon’da Prime Day’in son saatlerindeyiz. Amazon Prime üyelerine özel son flaş indirimlerden yararlanmak için bu akşam 23:59’a kadar vaktiniz var.

Bu son aşamada, fiyatı 139,99 avro yerine 99,99 avroya düşen Arlo Essential XL güvenlik kamerası var. Acele edin, çünkü bu fırsattan yararlanmak için yalnızca birkaç saatiniz kaldı. Prime Day bu gece 23:59’da sona eriyor

Prime Day için bu Arlo Essential XL video gözetim kamerası düşük bir fiyata mevcuttur. Teklifi keşfetmek için burayı tıklayın:

Tekliften yararlanıyorum

Amazon Prime üyeleri için teslimat ücretsiz ve hızlıdır. Kameranızı doğrudan evinize veya bir arkadaşınızın evine teslim etmek için teslimat adresinizi seçmeniz mümkün olacaktır. Bu siparişinizin aktarma noktasına teslimatı tamamen mümkün olup, evde olmasanız bile içiniz rahat olsun.

Amazon ayrıca, paketinizden memnun kalmamanız durumunda iade etmenize olanak tanıyan 30 günlük bir cayma süresi de sunuyor.

Video güvenlik kameranız ise, sorun yaşanması durumunda korunmanıza olanak tanıyan iki yıllık üretici garantisine sahiptir.

Arlo Essential XL: ideal gözetleme kamerası

Yeniden şarj etmenize gerek kalmadan bir yıl gözetim sağlayan uzun ömürlü pil sayesinde evinizi (iç ve dış) tüm yıl boyunca 365 gün korumanıza olanak tanıyan Arlo Essential XL güvenlik kamerasını keşfedin. İç mekan için olduğu kadar dış mekan için de mükemmel bir kamera, suya dayanıklı, yağmura ve hassas hava koşullarına dayanıklı.

Bu kamerayla kablosuz bağlantıdan yararlanırsınız. Kurulumu ve kullanımı kolay bir kameradır. Teknik açıdan ise renkli veya siyah beyaz gece görüşü sayesinde gece gündüz 1920 x 1080 piksel çözünürlükte çekim yapmanızı sağlayan 1080p HD lense hak kazanıyorsunuz. İki yönlü ses sayesinde, kameranın hoparlörü ve dahili mikrofonu aracılığıyla geri gönderilen ses sayesinde evinizde akıllı telefonunuz aracılığıyla dinleyebilir ve konuşabilirsiniz. Doğrudan cep telefonunuzdan kameranıza entegre bir alarmı otomatik olarak tetiklemenizi sağlayan bir seçeneğiniz vardır. (Ücretsiz) Arlo uygulamasıyla, uygun gördüğünüz şekilde yapılandırabileceğiniz uyarıları ve bildirimleri alabilirsiniz.

Arlo size bir abonelik sunuyor (bu zorunlu değil). Arlo Secure aboneliğiyle (ayrı olarak satılır), aşağıdakiler gibi çeşitli avantajlara erişebilirsiniz:

• Buluta güvenli bir şekilde kaydedilebilen videolar.
  • Diğer tüm CCTV kamera markalarından daha gelişmiş algılama.
  • insanları, arabaları, evcil hayvanları vb. tanımlama yeteneği.
  • kamera hırsızlığına karşı sigorta.
Abonelik sahibi olmak istemiyorsanız yine de Arlo video güvenlik kameranızı kullanabilirsiniz. Kameralarınızdan canlı video akışı yapabilir, hareket uyarıları alabilir ve doğrudan cep telefonunuzdan iki yönlü konuşmaya erişebilirsiniz.

Tabii ki, bu video gözetleme kamerası tamamen bağlı. Böylece Arlo Smarthub’a bağlandığınızda Arlo Essential güvenlik kameranızı Amazon Alexa, Google Assistant ve Apple Homekit ile kontrol edebilirsiniz.

Prime Day’in sonunda bu Arlo Essential XL video güvenlik kamerası düşük bir fiyata sergileniyor. Bu flaş indirimi sayesinde kamerayı 139,99 euro yerine 99,99 euroya alabileceksiniz. Daha fazla beklemeyin, iki saatten az süreniz kaldı.

Prime Day için bu Arlo Essential XL video gözetim kamerası düşük bir fiyata mevcuttur. Teklifi keşfetmek için burayı tıklayın:

Tekliften yararlanıyorum

İyi fırsatlarımız hakkında bilmeniz gerekenler

Bu içerik size 01net’in iyi ipuçları uzmanları tarafından sunulmaktadır.
Yazı işleri personeli bu içeriğin üretiminde yer almamıştır. 01net, okuyucularından biri bu makaleye entegre edilen bağlantılar aracılığıyla satın alma işlemi yaptığında tazminat alabilir. Bu yazıda belirtilen fiyatlar çok hızlı bir şekilde değişebilir.