Sarah Connor, internette ve açık ilişkilerden nefret ediyor

Shib

New member
Berlin. Sarah Connor'un hayranları altı yıl boyunca yeni bir albüm beklemek zorunda kaldı – bugünün müzik dünyasında uzun bir süre. Bir numaralı plakalarından sonra “Ana dil” (2015) ve “Heart Kraft Werk” (2019), üçüncü albümünü Cuma günü “Freigeistin” ile Almanca olarak çıkarıyor ve hareket eden ve kutuplaşan konular hakkında şarkı söylüyor.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Bırakmak zorundadır – tüm ebeveynlerin hissi muhtemelen çocuklar teşhis edildiğinde endişe duymaktadır. Dört kişilik bir anne olan Connor da bunun hakkında bir şarkı söyleyebilir. “Neden Kimse Bana Söylemedi” de, en eski yavru Tyler (21) ve Summer (18) bir yıl içinde Büyük Britanya'ya taşındığında onun içindeki boşluğu anlatıyor. Orada müzik prodüksiyonu ve işi okudu, İngiliz lise diplomasını oyunculuk, dans ve şarkı söyleme alanında yaptı.

Çocuklar Çıktı – Kendi ihtiyaçları için zaman

“Bana vurduğum güç tarafından şaşırdım,” diye itiraf ediyor Connor bir DPA konuşmasında. Şarkı şöyle diyor: “Küçük kız nerede?

Sarah Connor'un yeni albümü Ücretsiz -Giy Cuma günü görünür.

Sarah Connor'un yeni albümü “Freigeistin” Cuma günü yayınlanacak.

Kaynak: Evrensel Müzik/DPA

Ama yarım bir ev (kızı Delphine 13 yaşında, oğlu Jax 8) de bir nimet olabilir. Bir anne ve şarkıcı olarak, daha önceki yıllarda hayatta çok fazla sorumluluk ve yapıya sahipti. En büyük çocuklarından ve son albümünden taşındıktan sonra, giderek kendi ihtiyaçlarına baktı. “Yalnız seyahat ettiğimde ve kimse kendimi tanımadığımda ne olacağını görmek istedim. Kimse izlemediğinde kimim?”

Ücretsiz alanlar ve açık ilişkiler

Kendine yolculukta Connor da evlilik kavramını düşündü. 15 yıldır Delmenhorster, onu da yöneten eski erkek grup şarkıcısı Florian Fischer (50) ile birlikte. “Seni seviyorum”, “Deniz Giriş” ve “Yaşam için” kocası için sevginin romantik beyanlarıdır. Albümdeki tek kişi değil.

Ancak Connor, birçoğunun kesinlikle bildiği uzun bir ilişkinin zorluklarını aydınlatıyor. “Neden Biz Biz O Şey Olduk” da taşlı bir yoldan, öpücüksiz günler ve samimi mektuplar yerine pahalı hediyeler “şarkı söylüyor. “Kötü fikir” poliamory ile ilgilidir – ortakların sadece bir kişiyle olmadığı bir ilişki.

Korku diliyor -İlişkide serbest iletişim: Sarah Connor ortağı ve yöneticisi Florian Fischer ile.

Korku diliyor -İlişkide serbest iletişim: Sarah Connor ortağı ve yöneticisi Florian Fischer ile.

Kaynak: Maurizio Gambarini/DPA

DPA'dan Connor, “Benim izlenimim: Bir evliliğe girdiğinizde, bunların hepsiniz. Bir daha asla başka birine çekilmediğine söz veriyorsunuz. Bu saçma. Biz insanız, birbirimizle rezonans yapıyoruz.” Dedi.

“Benim dileğim güvenli bir alan yaratmak ve korkuya girmek -partnerimle ne kadar uzun sürdüğünüz veya ne eksik olabileceğiniz için yurtacağı olmadan eşimle bir iletişim.”

İyi ruh hali şarkısı “My Fransız Kız Arkadaşım” ve son derece duygusal “Die Stranger” da Freigeist Connor da kadınlarla ilişkileri gösteriyor. Ama burada onu sık sık saklıyor: tam olarak metinlerini açıklamak istemiyor. “Her zaman otobiyografik ve hala yoğun olmayan şarkılar yazdım.”

Barış için Temyiz

“Kargaşa içinde kalp” barış için bir çekiciliktir. Ekim 2023'te Hamas'ın İsraillilere yaptığı saldırıdan sonra, Yahudi sınıf arkadaşları polis tarafından korunmalıdır.

Müzisyen, “İlk kez 6 yaşındaki çocuğuma tarihimiz, Yahudiler ve Hitler'in zulmü ve öldürülmesi hakkında bilgi verdim. Bu konuşma beni çok etkiledi ve üzdü.” “Kalbim Gazze'de ölüler için de kırılıyor. Ne insani bir felaket. Biz de bunun hakkında konuştuk.”

“Müzik bir bok”

Düşünceli piyano baladlarına ek olarak, 17 pop şarkısının çoğu “Free Geist” üzerine iyi bir ruh hali yayıyor ve aynı zamanda otantik dilbilimsel olarak. “Ficka” da Connor, sosyal medyada kendisine karşı dolaşan hakaretlerle dalga geçiyor. “Bence gerçekten kötü – müzik bok” veya: “Göğüsler gerçek değil ve tarzın çok kötü”.

Sarah Connor'un hayranları tarafından değerlendiği bu dürüst sözler. Birçok pop şarkısı sadece genel yerlere hizmet ederken, 44 yaşındaki somut olur. Kış aylarını Provence'deki evinde geçirdikten sonra, şarkıcı Berlin'e geri dönecek, bazı açık havalar ve önümüzdeki bahar büyük bir arena turu var.

Haberler/DPA