Şef Justus Frantz şiddetli kan zehirlenmesi nedeniyle yoğun bakımdaydı

Shib

New member
“Neredeyse yeniden canlandırılması” gerekiyordu.

Şiddetli kan zehirlenmesi: Şef Justus Frantz Rusya'da yoğun bakımdaydı

Piyanist ve orkestra şefi Justus Frantz, Kasım 2023'te Hamburg Operettenhaus'ta “Vampirlerin Dansı” müzikalinin galasına geliyor.

Kaynak: Daniel Bockwoldt/dpa

Makaleyi dinle • 1 dakika

Hamburglu orkestra şefi Justus Frantz, Rusya'da şiddetli kan zehirlenmesine yakalandı ve kendi açıklamasına göre “neredeyse diriltilmesi” gerekti. 79 yaşındaki oyuncu için işler şimdi yeniden düzeliyor.

Hamburg. Hamburglu şef Justus Frantz (79), Rusya'da kan zehirlenmesine yakalandığını ve o zamandan beri hastanede yattığını söyledi. 79 yaşındaki adam, iki hafta boyunca St. Petersburg'daki bir kliniğin yoğun bakım ünitesinde kaldı. Artık buradan ayrılabildi ancak tedaviye iki hafta daha devam etmesi gerekecek.

Devamını oku sonra Reklamcılık

“Yürümekte zorluk çektiğimde başladı ve her eşik benim için sorun olmaya başladı. Ayrıca kendimi sürekli yorgun hissediyordum. Frantz, “Bild” gazetesine şunları söyledi: “Oğluma öğretmek istedim ama bunu ancak yatarak yapabildim çünkü çok zayıftım.” Orkestra şefi, Rusya'da okuyan ve annesiyle birlikte yaşayan oğlu Justus Konstantin'i (19) ziyaret etmişti.

Hastanede yapılan muayenede durumunun “hayati tehlikesinin” olduğu söylendi. Mavi ışıklarla başka bir hastanenin yoğun bakım ünitesine alındı. Orada “neredeyse diriltilmesi” gerekiyordu; Frantz, “doktorlar için ölü gibiydim” dedi. “İki hafta boyunca yaşamla ölüm arasında gidip geldim. Benim için uyanık olmakla rüya görmek arasındaki aşama gibi geldi. 7/24 takip ediliyordum.”

Şimdi kendisini daha iyi hissediyor ama yine de en az iki hafta klinikte kalması gerekiyor. Kan zehirlenmesine nasıl yakalandığını ne kendisi ne de doktorları söyleyebildi.

Haberler