Susan Sideropoulos: GZSZ yıldızı ilk single’ını yayınladı

Shib

New member
“Say it on!”: GZSZ yıldızı Susan Sideropoulos ilk single’ını yayınladı

Susan Sideropoulos ikinci kitabı “Hayatı Zor Almak Sadece Çok Zor” için bir film müziği yayınladı.

© Kaynak: imago görüntüleri/Future Image

GZSZ oyuncusu Susan Sideropoulos artık bir şarkıcı olarak da aktif: İlk single’ı “Sag it on!” Cuma gününden beri tüm tanınmış akış platformlarında mevcut.

Ocak ayında, Susan Sideropoulos geri dönüşünü RTL günlük gazetesi “Gute Zeiten, Schlechte Zeiten”de (Pazartesiden Cumaya, 19:40) kutladı. Şimdi 42 yaşındaki şarkıcı, kendisini bir şarkıcı olarak yeni bir dayanak noktasına adadı: ilk single’ı “Sag es weiter!” Cuma gününden beri tüm tanınmış akış platformlarında mevcut. Şarkıcı Marianne Neumann ile birlikte kaydettiği şarkı, Sideropoulos’un yeni kitabı “Hayatı zorlaştırmak çok yorucu”nun (3 Nisan’dan itibaren çıkacak) soundtrack’i.

Sideropoulos, “Bild” ile yaptığı bir röportajda “Kendime neden kitapların müzikleri de yok diye sordum.” Şarkıcı Marianne Neumann, tanıştığını birkaç yıl önce öğrenmişti: 2021’de ilk kitabı “Rosarotes Glück”i yayınladığında, Sideropoulos, Instagram’da eserin reklamını yapabileceği uygun bir şarkı arıyordu. Hemen Neumann’ın eski grubu Berge’nin “Glück” şarkısıyla karşılaştı. Sideropoulos, ikinci kitabını tamamladıktan sonra film müziği hakkında konuşmak için Neumann’ı aradı: “Fikrimden hemen heyecanlandı,” diyor aktris.

“Şarkı söylemek her zaman benim tutkum olmuştur”

Sonuç, mutlu, yazlık bir düet: “Sizi duygusal olarak yakalayan bir şarkı istedik,” diye açıklıyor Sideropoulos: “Size saniyeler içinde hafiflik ve neşe getiriyor. Ayrıca kalbinizin sesini daha fazla dinlemeniz için sizi motive etmeli. şarkıyla dünyaya biraz daha neşe, coşku ve hafiflik!”

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Instagram, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Bu arada, şarkı söylemek GZSZ yıldızına fazla çaba harcamadı: Susan Sideropoulos’un müzik eğitimi var. 18 yaşında Jailhouse müzikalinde başrol oynadı. “Şarkı söylemek her zaman tutkum olmuştur,” diyor “Bild” röportajında: “Artık bana geri dönmesinin güzel olduğunu düşünüyorum. Özellikle de artık müzikle kalbimin mesajını dış dünyaya taşıyabildiğim için.”

Haberler/Tele gösterisi