Vay, yeni Pixel 9/9 Pro/9 Pro XL'in fiyatı Amazon'da düşüyor ⚡️

Leila

Global Mod
Global Mod
Vay, yeni Pixel 9/9 Pro/9 Pro XL'in fiyatı Amazon'da düşüyor ⚡ Google'ın en son eklemeleri, Amazon'da Kara Cuma Haftası için olağanüstü indirimlerden yararlanıyor. Yıl sonundan önce bu üst düzey modellerden harika fiyatlarla yararlanmak için bu son şansınız.

Kara Cuma Haftası geldi. 21 Kasım'dan 2 Aralık'a kadar Amazon size çok sayıda yüksek teknolojili üründe süper avantajlı fırsatlar sunuyor. Bunların arasında her biri 100 Euro'luk indirimden yararlanan Pixel 9'u buluyoruz:

Ancak bu fırsattan hızlı bir şekilde yararlanmanızı tavsiye ederiz çünkü Amazon bu durum için stokları yalnızca birkaç yüz kopyayla sınırlıyor. Yani şarkıyı bilirsin, ilk gelen alır.

Pixel 9'dan indirimli fiyatla yararlanıyorum

Pixel 9 Pro'dan indirimli fiyatla yararlanıyorum

Pixel 9 Pro XL'den indirimli fiyatla yararlanıyorum

Pixel 9, rekabetçi akıllı telefonlar

Üst düzey telefon segmentinde rekabet zorlu. Yine de Google, Samsung ve Apple gibi büyük isimlerin tehdidine karşı, eşit derecede geçerli bir alternatif sunarak kendisini bir lider gibi savunuyor. Henüz birkaç ay önce piyasaya sürülen Pixel 9, zarif kıvrımlara sahip iddialı premium tasarımdan yararlanan ve ultra kaslı teknik yapıya sahip dikkat çekici akıllı telefonlardan.

Serideki tüm modeller, kullanım ne olursa olsun üstün performans sağlayan Tensor G4 çipiyle güçlendirilmiştir. Çoklu görev yaparken veya oyun oynarken işlemci duyarlıdır ve onu desteklemek için 12 GB (Pixel 9) veya 16 GB RAM'e (Pixel 9 Pro ve Pro XL) güvenir. Akıllı telefon, özellikle sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunan Android 14'ün standart sürümünün ek avantajını da sunuyor. Çok sayıda yenilikçi özellikten faydalanan bu modelde yapay zeka ön planda. Pro modeller ayrıca Google'ın en gelişmiş akıllı işlevlerine erişim sağlayan Gemini Advanced'e bir yıllık ücretsiz abonelikten de yararlanır.

Ancak Google'ın akıllı telefonlarının hayranlık uyandırdığı nokta fotoğraf tarafında olduğu aşikar. Modele bağlı olarak iki veya üç adet profesyonel kalitede sensörün yanı sıra ultra verimli ve yapay zeka destekli bir algoritmayla donatılan Pixel 9, piyasadaki en iyi fotofonlar olma ününü gasp etmedi. Bu modellerle çekilen çekimler, hem gündüz hem de gece olağanüstü keskinlik, doğal renkler, mükemmel pozlama ve ayrıntı miktarından yararlanıyor.

Google'ın en yeni ürünleri de modele bağlı olarak 6,3 inç ile 6,8 inç arasında değişen çok iyi AMOLED ekranlarla donatılmıştır. Standart model, 60 ila 120 Hz arasında uyarlanabilir bir yenileme hızını tercih ediyor. Pro modellerinde ise hızlarını 1 ila 120 Hz arasında salınmasına olanak tanıyan ve enerji yönetimi ile ekran akıcılığı arasında mükemmel bir denge sunan LTPO teknolojisi bulunuyor. Pixel 9 panelleri aynı zamanda piyasadaki en parlak paneller arasındadır.

Her ne kadar Google'ın akıllı telefonları piyasadaki en dayanıklı modeller olarak bilinmese de, gün boyu pil ömrü sunma avantajına sahipler. Şarj konusuna gelince, klasik model 27 W'a kadar kablolu şarjla sınırlıdır, Pro modelleri ise 37 W'a kadar izin verir. Pro modeller, Google 45 W şarj cihazıyla 30 dakikada %70'e kadar otonomi kurtarabilir. Akıllı telefonlar ayrıca Pixel Stand 2 şarj cihazıyla 23 W'a kadar veya klasik Qi şarj cihazıyla 15 W'a kadar kablosuz şarjla da uyumlu.

Tüm modeller aynı zamanda Wi-Fi 7, 5G, NFC ve Bluetooth 5.3 standartlarıyla da uyumludur. Bağlantı açısından en iyi performansı sağlamak için yeterlidir. Son olarak, Pixel 9 serisinin tamamı IP68 standardı sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olduğu onaylanmıştır.

Amazon'un Kara Cuma'sını kaçırmayın

Amazon'da 21 Kasım'dan 2 Aralık'a kadar Kara Cuma Haftası devam ediyor. Neredeyse iki haftadır çevrimiçi satıcı size çok sayıda yüksek teknoloji ürünü üründe gerçekten avantajlı teklifler sunuyor: akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar vb. Bu etkinliğin en büyük gücü, bu promosyonların büyük markaların en çok satan ürünlerine odaklanmasıdır. Paradan tasarruf ederken kendinizi donatacak veya sevdiklerinizi memnun edecek bir şey.

Yılbaşı hediyelerinizi son dakikaya bırakıp bedelinin tamamını ödemek istemiyorsanız alışverişinizi yaparken bu fırsattan faydalanmanız en doğrusu. Böylece önemli miktarda tasarruf yapabilecek ve satın alma gücünüzü koruyabileceksiniz.

Amazon, muhteşem indirimler uygulamasının yanı sıra, 35 Euro üzeri siparişlerde ücretsiz ve hızlı teslimat gibi her zamanki avantajlarını da sunuyor. Ayrıca e-ticaret markasının pazarladığı tüm ürünlerde üretici garantisi yer almaktadır.

Ancak Amazon, rakipsiz bir iade politikası sunarak rekabete büyük bir darbe indiriyor. Hatta tatil nedeniyle çevrimiçi satıcı iade süresini 31 Ocak 2025'e kadar uzatıyor. Bu, bugün sipariş verirseniz ürününüzü ücretsiz iade etmek ve paranızı geri almak için iki aydan fazla süreniz olduğu anlamına geliyor.

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.
İyi fırsatlarımız hakkında bilmeniz gerekenler

Bu içerik size 01net'in iyi ipuçları uzmanları tarafından sunulmaktadır.
Yazı işleri personeli bu içeriğin üretiminde yer almamıştır. 01net, okuyucularından biri bu makaleye entegre edilen bağlantılar aracılığıyla satın alma işlemi yaptığında tazminat alabilir. Bu yazıda belirtilen fiyatlar çok hızlı bir şekilde değişebilir.