Warner Bros.’un yeni filminden ilk fragman yayınlandı.

Shib

New member
20 Temmuz’da vizyona giriyor

Çevrimiçi ilk “Barbie” fragmanı: Parlak renkli bir sinema filminin habercisi

Barbie filminin fragmanı yayında

© Kredi: Mattel Films/Eğlence Resimleri/ZUMAPRESS.com

Margot Robbie ve Ryan Gosling’in de aralarında bulunduğu gerçek oyuncuların rol aldığı ilk Barbie filmi, Temmuz’da sinemalarda. Şimdi Warner Bros. film stüdyosu ilk fragmanı internete koydu.

Los Angeles. Parlak renkler, çok sayıda yıldız: Hollywood yıldızı Margot Robbie (32), dünyaca ünlü Barbie bebeği rolünde pembe topuklu ayakkabılarla “Barbie” adlı uzun metrajlı filmin yeni fragmanında kasılarak ilerliyor. Yanında, platin sarısı saçlı ve parlak sarı tekerlekli patenli Ryan Gosling (42) “Ken” rolünü oynuyor. Oyuncak bebeklerin plastik dünyasındaki diğer roller arasında Will Ferrell, Michael Cera, America Ferrera, Kate McKinnon ve Dua Lipa yer alıyor.

Akış Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yeni.

Planlanan sinema gösteriminden üç ay kadar önce (Temmuz ortası), Warner Bros. stüdyosu fragmanı Salı günü internete koydu. Hikaye, Ken ve Barbie’nin mükemmel pembe Barbie diyarlarından “gerçek dünyaya” taşınacaklarını öne sürüyor.

“Barbie”: Yeni filmden ilk fragman

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Youtube, makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Almanca çeviri yeni “Barbie” filmi için ilk fragman

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Youtube, makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Bir oyuncak şirketi ve Warner Bros., 2019 yılında Avustralyalı Robbie (“Babylon”, “Bir Zamanlar Hollywood’da”) projesini duyurdular. Barbie bebek daha önce animasyon filmlerde yer almış ancak gerçek bir uzun metrajlı filmde yer almamıştı. aktörler. Yönetmen Greta Gerwig (39, “Little Women”, “Lady Bird”), aynı zamanda kocası Noah Baumbach (“Marriage Story”) ile birlikte senaryoyu yazan.

Haberler