Whatsapp and Co. için romantik ve eğlenceli aşk selamları.

GokyuzuYankilari

Global Mod
Yetkili
Global Mod
14 Şubat Sevgililer Günü, aşkın günü. Bazı bekar insanlar gün bittiğinde kesinlikle mutlu olurken, birçok çift birbirini ne kadar takdir ettiğini gösteriyor. Bu, bir buket çiçek ve çikolata ile klasik bir şekilde yapılabilir – ancak güzel Sevgililer Günü sözleri de bir zorunluluktur. Whatsapp aracılığıyla tebrik kartına veya aşk beyanlarının değiş tokuşuna iyi hazırlanabilmeniz için burada doğru sözleri bulacaksınız.

Sevgililer Günü Sözleri

Komik, romantik veya İngiliz bir Sevgililer Günü sözü mü arıyorsunuz? İster sevgiliniz için, ister sadece sevgili bir arkadaşınıza teşekkür etmek için, burada aşk konulu doğru şiirleri, tekerlemeleri, alıntıları ve özlü sözleri bulacaksınız – Whatsapp ve sosyal medya için ideal olarak uygun ve hazırlanmış.

Sevgililer Günü için Whatsapp sözleri

• Sadece senin için bir gül.
    🌹
    Sana şunu söylemeli: Seni düşünüyorum!
    🤗
    🥰
  • Gökyüzüne
    ⛅
    bakıp orada bir yıldız çalarsan,
    🌟
    ona bir öpücük ver
    💋
    ve beni düşün çünkü yıldız benim.
    ✨
    🌠
    ⭐
  • Seni tanıdığımdan beri seni aklımdan
    🤯
    ve kesinlikle kalbimden
    💕
    çıkaramıyorum.
  • 1 evren
    🌌
    , 8 gezegen
    🌎
    , 194 ülke
    🗺
    , 7 deniz
    🌊
    ve ben seni bulacak kadar şanslıydım.
    💕
    🥰
    💏
  • Dünyaya
    🌎
    , herhangi birisiniz ama benim için dünyasınız.
    💕
  • Sensiz hayatım bomboş.
  • Sevgililer Günü’nde ?
    🌸
    aşıklar birbirlerine binlerce gül
    🌹
    , kilolarca çikolata
    🍫
    ve mis kokulu hediyeler
    🎁
    verir – ama ben sana kalbimi
    💕
    veriyorum!
Dünya çapında Sevgililer Günü: Nerede nasıl kutlanır?

“Kara Gün”den “Aşk Kaşıkları”na ve “Arkadaşlar Günü”ne. Sevgililer Günü aşk kadar çeşitlidir.

© Kaynak: Haberler/Marc Mensing

Sevgililer Günü: Komik Whatspp sözleri

Romantik günler sevenler tarafından biraz mizahla alınabilir. Aynı şey sevgililer günü için de geçerli. Partneriniz eğlenceyi biliyorsa, Sevgililer Günü için seçtiğimiz komik sözlere bir göz atın:

• Sevgililer Günü?
    🌸
    Sevgililer Günü’nden SONRAKİ günü bekliyorum. Yarı fiyatına çok fazla çikolata!
    🍫
    😋
  • 💁
    İlişki Durumu: Yatağımın yarısı atıştırmalıklar için ayrılmış.
    🥨
    🍬
    🍩
    🧁
  • Kafa boş
    🤯
    , mide tok
    🍛
    . – Dostum, Sevgililer Günü’nü seviyorum.
    💖
    💞
  • Aşk, işi tamamlama ihtimali olmadan gece gündüz
    🌅
    çalışılması gereken bir şantiyedir!
    🤔
    💭
  • aşk patlayan bir purodur; hala sigara içmeyi seviyoruz.
    🚬
    💥
  • istifa etti Astronot ol
    👨
    🚀
    ki senin için gökten
    🌟
    yıldızları
    🌌
    alayım!
  • Güller sokar
    🌹
    , menekşeler kokar
    🌺
    , çiçekleri siktir et, içmeye gidiyoruz!
    🍻
  • Sen ve ben, el ele, kebapçıya giderken
    🥙
    .
  • Aşk ilişkisi, kendi başınıza asla yaşayamayacağınız sorunlarla iki kişilik bir
    💑
    başa çıkma girişimidir!
    🤷
Kısa Sevgililer Günü Sözleri

Bazen sevdiğiniz birine onu ne kadar sevdiğinizi anlatmak için birkaç kelime yeterlidir. En küçük kartta da bulunabilecek bazı kısa Sevgililer Günü sözlerini burada sizin için bir araya getirdik. WhatsApp için Sevgililer Günü sözleri olarak da idealdirler.

• Sen benim mutluluğumsun – kalbim sadece sana ait! Sevgilinizden Sevgililer Günü için en iyi dileklerimle.
  • Hayatımda üç şey var: güneş, ay ve sen. Gündüz güneş, gece ay ve sonsuza kadar sen!!! En iyisi senin / senin…
  • Birinin güçlü yanlarını takdir etmek kolaydır. Ama sen benim zayıflıklarıma ve hatalarıma sadece müsamaha göstermiyorsun, hatta onları seviyorsun. Ve bu sadece gerçek aşk olabilir.
  • Birlikte olmadığımız günler boşa geçmiş günlerdir. Seni seviyorum!
  • Biz bir çift olduğumuz için kalbimde güneş ışığı var. Sevgililer Günü için en iyi dileklerimle.
  • En şirin olanı hayal edin, onu sonsuzlukla çarpın ve sonsuza kadar genişletin ve sizi ne kadar sevdiğimi en ufak bir fikriniz olsun!
  • Sensiz her gün sadece gri ve karanlık, ama senin sayende güneş kalbime giriyor.
  • Ben Casanova değilim, romantik değilim, zengin bir adam değilim ve Aziz Valentine değilim. Ama kesin olarak bildiğim bir şey var: Seni tüm kalbimle seviyorum.
  • Keşke senin oyuncak ayın olsaydım; o zaman her gece seninle olurdum! Sevgililer Günü için sana tüm sevgimi gönderiyorum – sen başıma gelen en güzel şeysin!
  • İki insan arasındaki aşk güzel anlardan yaşanır. Ama ikisinin birlikte yüzleştiği zor zamanların üstesinden gelir.
Sevgililer Günü Karşıtı Sözler

Romantizm, çikolata ve kırmızı gül arzunuz yok mu? Sorun değil, çünkü Sevgililer Günü’nü reddedenler için de çok sayıda uygun söz var. İşte Sevgililer Günü karşıtı sözlerden küçük bir seçki:

• Güller kırmızı, menekşeler mavi, kendimi çirkin sanırdım… ama SENİNLE tanıştığımdan daha çok!
  • Güller kırmızıdır; Menekşeler mavidir; Çikolatayı severim – sonsuza kadar yalnız.
  • Sevgililer Günü’nde yapayalnız kalırsam kendime küçük bir çiçek veririm.
  • Aşk, zevk olarak hissedilen tek köleliktir.
  • Gül yaprakları tükendi, dikenler yetti mi sana?
  • Aşk, hiç karanlık değilken kör olmaktır.
  • Her tencerenin bir kapağı vardır. Sanırım ben bir wok’um!
  • İlişki durumu: Yatakta çapraz yatıyorum.
  • Her on bir dakikada bir kişi kedisine aşık oluyor.
  • Şu anda sahip olduğum tek tarihler güncellemeler.
  • Sensiz her şey harika.
  • İlişki Durumu: Ev bitkilerimden birinin adı artık Wilson.
İngilizce Sevgililer Günü Sözleri

Sevgilinize İngilizce bir selam göndermeyi mi tercih edersiniz? Burada İngilizce Sevgililer Günü sözlerinden bir seçki bulacaksınız:

• İhtiyacınız olan tek şey sevgi. Şarap aşktır, değil mi?
  • Ve hayatımda sana sahip olduğum için en şanslıyım! Sevgililer günün kutlu olsun tatlı kalbim!
  • Sevgililer günün kutlu olsun sevgilim! Seni bugün, yarın ve sonsuza kadar seveceğime söz veriyorum… öleceğim güne kadar.
  • Dünyadaki en iyi ve en güzel şeyler görülemez ve hatta dokunulamaz – yürekten hissedilmeleri gerekir. sana olan aşkım kadar
  • Kalbim Sana Verildi Ah Canım, Sen de Kalbini Bana Ver, Birlikte Kilitleyip Anahtarı Atalım.
  • Her aşk şarkısı senin hakkında. Mutlu sevgililer günü!
  • İhtiyacınız olan tek şey sevgi. Ama ara sıra biraz çikolatanın zararı olmaz.
  • Yabancı olarak başladık. Biz arkadaş olduk. Biz birbirimizle bir olduk. Sonsuza kadar bir olarak kalırız.
  • Seni sonsuza dek seviyorum. Senden nefret ediyorum – asla. Sen benim bütün dünyamsım!
Whatsapp için Sevgililer Günü Videoları

Başarılı bir Sevgililer Günü tebriki artık yazılı olmak zorunda değil. Duygularınızın resimler aracılığıyla konuşmasına izin vermeyi tercih ederseniz, Whatsapp veya diğer birçok haberci aracılığıyla kolayca gönderilebilen aşağıdaki videolardan birini alın.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Youtube, makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Whatsapp için Video: Sevgililer Günü için Selamlar

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Youtube, makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Sevgililer Günü için Whatsapp tebrikleri

Harici içeriği göster

sevgililer günü için şiirler

Bir şiir aynı zamanda Sevgililer Günü’nde küçük bir hediye vermenin klasik bir yoludur. İşte bazı eşleşen tekerlemeler:

Aziz Valentine, zaten biliyorsun

aşkın koruyucu azizidir.

Aşkımızın üzerine uyanık olan O’dur,

parlak günde ve karanlık gecede.

Sevgililer en güzel gündür

çiçekleri sevenler için

Ama burada çiçeğim yok

sana sevgimi sunuyorum!

Gülün çalısını sevdiği gibi seviyorum seni.

Seni güneş ışığı gibi seviyorum.

Seni seviyorum çünkü sen benim nefesimsin.

Seni seviyorum çünkü seni sevmek benim varlığım.

Güller gece ağladığında

ve hasretinden kırılır yüreğin,

Sana bir rüyada görünmek istiyorum

ve sana seni sevdiğimi söyle

Sana üç gül gönderiyorum!

Birincisi sağlık için

ikincisi seni tekrar görmek için

ama üçüncüsü alçak sesle konuşuyor:

“Seni seviyorum, bunu unutma!”

ağzından bir öpücük,

elinden bir sıkma

bana o saati hatırlatıyor

kalbimin seni bulduğu yer

gökyüzüne baktığında

ve orada sana bir yıldız çalar,

ona bir öpücük ver ve beni düşün

çünkü yıldız işareti benim!

Partnerinize, iyi bir arkadaşınıza veya sadece ailenize Sevgililer Günü için en iyisini nasıl dilediğiniz önemli değil: mutluluk garantidir.

Haberler/yap/hb