Akıllı telefon çağında, WhatsApp ve diğer mesajlaşma programları aracılığıyla gönderilen dijital tebrikler giderek klasik Noel kartlarının yerini alıyor. Bunun bazı avantajları var. Örneğin tatilde dileklerinizi kendiniz formüle etmeniz, hatta kopyalamanız yeterlidir. Ve uygun emojiler sağlandığında, alıcıyı mutlu edecekleri garanti edilir. Teknoloji dergisi Inside Digital, tüm ailenin Noel'de karşılanabilmesi için aileye, partnere ve arkadaşlara yönelik uygun sözleri bir araya getirdi. Kopyalayıp yapıştırmanız için en iyi selamları bir araya getirdik.
Devamını oku sonra Reklamcılık
Selamlar: Noel için en güzel Whatsapp sözleri
Çiftler için Noel selamları: romantik sözler
Selamlar: Noel için en güzel Whatsapp sözleri
- Ladin
- Size güzel bir Noel diliyorum. Bu açık ve sorgulanamaz. Çam ağaçlarının kokusu
- Gökyüzünde yıldızlar o kadar parlak ve net bir şekilde parlıyor ki
- Bu WhatsApp selamıyla size şunu söylemek istiyorum: Bu Noel'de iyi eğlenceler.
- Herkese Mutlu Noeller
Çiftler için Noel selamları: romantik sözler
- Uzaktan bile gözleriniz iki Atatürk çiçeği gibi parlıyor.
- Güzel şarkılar – sıcak sözler, derin özlem – sessiz bir yer. Kulağa aşk dolu düşünceler
- Aşk
- Sensiz Noel, karsız kış gibidir, perisi olmayan Toffi gibidir, ayısız O gibidir, seni çok seviyorum.
- Her zaman düşündüğüm bir hediye
- Advent, Advent, akıllı telefonunuz yanıyor. Önce anten, sonra düğmeler ve son olarak da kutunun tamamı
- Eğer İsa'nın çocuğuyla birlikte sallanmak istiyorsanız, onu cicili bicili bir şekilde cezbetmelisiniz.
- Çiftçi yemeğinde sim bulursa hediyeyi unutmaması gerektiğini biliyor
- İsa çocuğu, İsa çocuğu, iyi misafir, bana bir şey mi getirdin
- Böğürtlen kokteylini severim: Beşten sonra bir dileğim var. Bu yüzden o hala yazımı okuyabiliyorken Noel Baba'ya