Whatsapp için sözler, alıntılar, resimler ve tebrikler

GokyuzuYankilari

Global Mod
Yetkili
Global Mod
motivasyon ve ilham

Dünya Kadınlar Günü 2023 – 8 Mart için en iyi sözler, alıntılar ve resimler

Yüzücüler Dünya Kadınlar Günü’nü Edinburgh’daki Portobello Plajı’nda kutluyor.

© Kaynak: Getty Images

8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Doğru sözü, tebrikleri ya da güzel bir sözü sizler için burada bir araya getirdik.

Denise Orleans

Uluslararası Kadınlar günü kutlu olsun! Bugün 8 Mart eşitlik gündeme geliyor. Bu tatilde annenize, kız kardeşinize, eşinize, kız arkadaşınıza veya hayatınızdaki başka birine birkaç güzel söz göndermek isterseniz, burada göndermek için çeşitli alıntılar, sözler ve resimler bulacaksınız.

2023 Dünya Kadınlar Günü için tebrikler

Whatsapp’ta bir mesaj için mükemmel: Bu tebrik ve selamlarla sevdiklerinize onları düşündüğünüzü göstermiş olursunuz.

• “Each For Equal”: Çünkü hep birlikte kadın hakları, eşitlik ve özgürleşme için ayağa kalkmak zorundayız!
    👭
  • Kadın cinsine şerefe! 2023 Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.
    💓
  • Annelerimize, ablalarımıza, anneannelerimize, kız arkadaşlarımıza, meslektaşlarımıza hamd olsun, biz kadınların şerefine
    🥂
    Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!
    👯
    🏼
    ♀
  • Asla unutma, her şeyi yapabiliriz! Mutlu kadınlar Günü!
    💪
2023 Kadınlar Günü: Güçlü Kadın Sözleri

Dünya ve her zaman güçlü kadınlarla dolu olmuştur. Ünlü insanlardan bu ilham verici alıntılar, Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekten neyin önemli olduğunu gösteriyor:

• “Hayatınızın kahramanı olun, kurban değil.” – Nora Efron
  • “Seni üzmesine izin verme, o arsız, vahşi ve harika!” – Astrid Lindgren
  • “Kadın bir çay poşeti gibidir, onu suya atmadan ne kadar güçlü olduğunu anlayamazsınız.” – Eleanor Roosevelt
  • “En cesur hareket, yine de kendi adına düşünmektir. Yüksek sesle!” – koko chanel
  • “İnsan hakları kadın haklarıdır ve kadın hakları insan haklarıdır. Bu haklar arasında özgürce konuşma hakkı ve sesini duyurma hakkı olduğunu unutmamalıyız.-Hillary Clinton
  • “Güçlü erkekler – gerçek rol modelleri olan erkekler – kendilerini önemli hissetmek için kadınları küçük düşürmeye ihtiyaç duymazlar. Gerçekten güçlü insanlar diğerlerini yükseltir. Gerçekten güçlü insanlar diğerlerini bir araya getirir.” – Michelle obama
  • “Hareket etmezsen, bağlarını hissetmezsin.” – Rosa Lüksemburg
  • “Hiçbir şey istemeyen kadınlar sözlerine alınır – hiçbir şey almazlar.” Simone de Beauvoir
  • “Tanrılardan ve erkeklerden hiçbir şey kadınlar üzerindeki kontrolü kaybetmekten daha fazla korkmuyor gibi görünüyor.” – Mary Daly
Gönderilecek veya paylaşılacak Dünya Kadınlar Günü resimleri

Bilindiği gibi, bazen resimler bin kelimeden daha fazlasını anlatır: Burada, paylaşmak ve göndermek için Kadınlar Günü ile ilgili motive edici, eğlenceli ama aynı zamanda derin resimlerden oluşan bir seçki bulacaksınız.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Twitter, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Twitter, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Harici içeriği göster

Harici içeriği göster