Amazon Fransız Günleri için yeni bir fiyat belirledi

Hasan

New member
Bu, Amazon'un Fransız Günleri kapsamında kısa süre önce açıkladığı özel bir tekliftir ve yılın en popüler üst düzey akıllı telefonlarından birine sahip olmanızı sağlar.



Muhtemelen fark etmişsinizdir, Amazon'da fiyatı 1.479 euro yerine 1.270 euroya düşen iPhone 15 Pro Max bu. 2018 yılında başlatılan %100 Fransa merkezli bu operasyonun kurucu markalarından biri olmasa da Fransa'nın 1 numaralı e-ticaret şirketi oyunu oynuyor ve geniş ürün yelpazesinde etkileyici indirimler sunuyor. Bu sadece teknolojiyle sınırlı kalmıyor; moda, DIY ve hatta yiyecek gibi departmanları da kapsayacak şekilde çok daha ötesine geçiyor.

Bu vesileyle Amazon, Amazon tarafından satılan ve sevk edilen çeşitli ürünlerde 50 Euro'luk alışverişlerde anında 10 Euro'luk indirim elde etmenizi sağlayan FD10 kodunu da kullanıma sundu. Bu iPhone 15 Pro Max anlaşmasına dönecek olursak, Apple'ın son modelini çok daha ucuz fiyata alabilirsiniz. Ayrıca Apple, resmi web sitesinde veya Apple Store'larında hiçbir zaman ürünlerinde indirim yapmadığından, kendinizi daha düşük bir maliyetle donatmak için en iyi çözüm budur.

iPhone 15 Pro Max Fransa Günleri'nde karşı konulmaz bir fiyata, işte burada:

Amazon'daki kampanyadan yararlanıyorum

Neyse ki, Fransız Günleri sırasında Amazon, 209 Euro'luk güzel bir tasarruf yapmanıza olanak tanıyan bu anında -%14 indirim sayesinde fiyatını en düşük seviyeye indiriyor. Bir akıllı telefon için hâlâ önemini koruyan bir fiyat. Ancak bugüne kadar piyasaya sürülen en iyi Apple'dan bahsediyoruz. iPhone 15 Pro Max'i Amazon'dan sipariş ederek, onunla birlikte gelen tüm avantajlara sahip olursunuz.

Bu, Fransa'nın herhangi bir yerine seçtiğiniz adrese ücretsiz teslimatla başlar. Onu almak için çok kısa bir süre var, sadece 1-3 gün. Bu modelde de markanın resmi internet sitesinde görülen Apple üretici garantisinin aynısından yararlanıyorsunuz. Son olarak, herhangi bir nedenle fikrinizi değiştirirseniz, telefonu 30 gün içinde iade edebilir ve ücretin tamamını geri alabilirsiniz.

iPhone 15 Pro Max, taviz vermeyen telefon


Her seviyede taviz vermeyen bir akıllı telefon isteyenler için iPhone 15 Pro Max kesinlikle en iyi seçim. Bu küçük teknoloji cevheri, Apple'ın 2024'te sunabileceği şeylerin en iyisini sunuyor. Telefon güçlü, heybetli, sağlam ve çok dayanıklıdır. Fotoğraf ve video kısmında öne çıktığını ve bu alanda piyasanın en iyilerinden biri olarak konumlandığını unutmadan.

Teknik açıdan iPhone 15 Pro Max, Apple'ın 3 nm'ye kazınmış ve üst düzey performans sunan en yeni A17 Pro çipinden yararlanıyor. Tüm dosyalarınızı depolamak ve aynı zamanda tüm favori uygulamalarınızı ve oyunlarınızı yüklemek için mükemmel olan 256 GB'lık konforlu bir depolama belleğine sahiptir. Cihaz, 120 Hz yenileme hızına sahip, her koşulda mükemmel akışkanlık sağlayan muhteşem 6,7 inç LTPO Super Retina XDR OLED ekranla birlikte geliyor.

Amazon'daki kampanyadan yararlanıyorum

Bu panel, HDR10 ve Dolby Vision teknolojisiyle uyumlu olduğundan multimedya için ideal olarak tasarlanmıştır. Kısacası, Netflix ve diğer platformlarda film ve dizi izlemek, aynı zamanda 3D oyunlar oynamak da günlük olarak saf bir keyiftir. En yüksek parlaklık 2.000 nite kadar ulaşabilir; bu, iPhone'unuzu doğrudan güneş ışığında kullansanız bile mükemmel görünürlüğe sahip olacağınız anlamına gelir.

Güvenlik açısından iPhone 15 Pro Max, Apple'ın piyasadaki en güvenilir ve emniyetli yüz tanıma sistemi Face ID'ye güveniyor. Android akıllı telefonların aksine parmak izi sensörüne sahip değil. Kilidini açmak için basit bir bakış yeterlidir ve bu da başlı başına çok daha pratiktir. Akıllı telefon ayrıca, maksimum 30 dakika süreyle 6 metreye kadar suya dayanıklı olmasını sağlayan IP68 koruma derecesine de sahiptir.

iPhone 15 Pro Max, 4.441 mAh bataryası sayesinde standart kullanımda iki güne kadar dayanan pil ömrü şampiyonudur. Uyumlu olduğu hızlı şarj özelliği de sadece 30 dakikada enerjinizin yarısını geri kazanmanıza olanak tanıyor. Fotoğraf ve video kısmında da parlıyor ve sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacak. Bunun için 48 Mpx ana sensöre, 12 Mpx telefoto lense, 12 Mpx ultra geniş açılı sensöre ve selfieler ve portreler için 12 Mpx ön sensöre güvenebilir.

Ünlü Dinamik Ada çentiği, SOS uydu uyarısı ve hatta araba kazası tespiti gibi ayrıcalıklı özellikler bulunmaktadır. Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, GPS ve hatta NFC gibi diğer son teknoloji teknolojileri de unutmadan.

Her şey, Apple tarafından tasarlanıp geliştirilen ve mobilde bugüne kadarki en iyi kullanıcı deneyimlerinden birini sunan işletim sistemi olan iOS altında çalışır. Daha fazla ayrıntı istiyorsanız, iPhone 15 Pro Max üzerinde açıkça yüzümüze tokat atan testimizin tamamına başvurabilirsiniz.

iPhone 15 Pro Max'teki iyi fırsata erişmek için burada:

Amazon'daki kampanyadan yararlanıyorum

Tüm Fransız Günleri promosyonlarını görmek için burayı tıklayın:

Amazon Fransız Günlerinden yararlanıyorum

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.
İyi fırsatlarımız hakkında bilmeniz gerekenler


Bu içerik size 01net'in iyi ipuçları uzmanları tarafından sunulmaktadır.
Yazı işleri personeli bu içeriğin üretiminde yer almamıştır. 01net, okuyucularından biri bu makaleye entegre edilen bağlantılar aracılığıyla satın alma işlemi yaptığında tazminat alabilir. Bu yazıda belirtilen fiyatlar çok hızlı bir şekilde değişebilir.
 
Üst