Boursobank KO rakiplerini koyar, bu ücretsiz bonus mutlak delilik

Leila

Global Mod
Global Mod
Boursobank KO rakiplerini koyar, bu ücretsiz bonus mutlak delilik Boursobank, yeni müşteriler için bir hesap açarlarsa 220 avro bonus ile pembe haftasonunun geri dönüşünü duyurdu. Bu özel teklif 31 Ocak – 3 Şubat 2025 arasında geçerlidir.

Boursobank, 17 yıldır Fransa'nın en ucuz bankasını birleştirdi; 7 milyon müşteriyle ilk çevrimiçi banka; En iyi müşteri hizmeti; daha geniş bankacılık ürünleri ve hizmetleri; Ve cömert karşılama bonusu!

“Özgür” bir bankanın nasıl çalıştığını keşfetmek istiyorsanız, taahhüt veya koşulsuzdur. 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında, banka, rotayı takip ederseniz ve kayıt yaparken PWD220 kodunu girerseniz, Standarttan daha yüksek bir prim daha yüksek olmanıza izin verir.

Ücretsiz bir hesap açıyorum

Eskiden Boursorama Banque olarak bilinen Boursobank, bireyler için SG veya BNP Paribas gibi bankalar kadar uzun hale geldi. Çok çeşitli bankacılık ürünleri (bir mahalle bankasında olduğu gibi), müşterilerine maksimum özerklik (ancak ultra duyarlı müşteri desteği ile) ve rakipsiz fiyatlandırma sunar: Mevcut hesabı ve banka kartı ücretsizdir.

Başka bir deyişle, bankanızın standart bir kullanımı varsa, size hiçbir maliyeti olmaz. Geleneksel bir bankaya kıyasla ortalama olarak, Boursobank yılda 250 Euro'dan fazla tasarruf etmenizi sağlar! Bu pembe hafta sonu için 220 Euro karşılama bonusu eklersek, bu seçimi yaparak en iyi tasarruf edersiniz.

Boursobank sizi hiçbir şey yapmamaya zorlar: benzersiz bankanız (ne anapara) yapmamalısınız, maaşınızı ikamet etmemelisiniz ve sadece ayda bir kez kullanmanız gerekir, böylece tamamen ücretsiz kalır. Kısacası, özellikle size verilen kart (Ultim) sigorta ve garantilerdeki ilk vizeye eşdeğer olduğundan gerçek bir kısıtlama yoktur.

Pembe hafta sonu bonusu : Basit bir formalite olan mevcut hesabınızın etkin açılması için ilk olarak 70 Euro alırsınız. Ardından, ilk ödemenizin tutarına bağlı olarak bonus olarak 80 Euro'ya kadar da alacaksınız (en az 300 Euro öderseniz 80 Euro). Son olarak, ücretsiz EasyMove mobilite hizmetinin kullanımı için 70 Euro alacaksınız.

Daha fazlasını öğrenmek için burada:

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
İyi planlarımız hakkında ne bilmeliyiz

Bu içerik size 01net planları uzmanları tarafından sunulmaktadır.
Editoryal personel bu içeriğin gerçekleşmesine katılmadı. 01net, okuyuculardan biri bu makaleye entegre olan bağlantılar aracılığıyla satın almaya devam ettiğinde ücret alacaktır. Bu makalede belirtilen fiyatların çok hızlı bir şekilde gelişmesi muhtemeldir.