Bu muhteşem premium soundbar Amazon'da rüya gibi bir fiyata

Leila

Global Mod
Global Mod
Bu muhteşem premium soundbar Amazon'da rüya gibi bir fiyata BOSE Ultra soundbar, Amerikalı üreticinin ürün gamının en üst seviyesini temsil ediyor. Ekim 2023'ten bu yana 999 avro fiyatla satışa sunulan bu ürün, artık bahardaki Fransız Günleri nedeniyle önemli bir fiyat düşüşünden yararlanıyor.



Bu, 7 Mayıs'a kadar Fransız Günleri süresince geçerli olan ve BOSE Ultra soundbar'ı 999 avro yerine 789 avroya satın almanızı sağlayan sınırlı süreli bir tekliftir. Amazon'dan sepetteki FD10 kodunu kullanarak bu avantajlı fiyata sahip olmanız mümkün. Sonuç olarak, bu yeni fırsattan yararlanarak 210 Euro'luk güzel bir tasarruf elde edebilirsiniz.

Soundbar beyaz ve siyah renklerde mevcuttur ve stoklarla sınırlıdır. Şu anda BOSE'de mevcut olanın en iyisini arıyorsanız, bu kesinlikle onu daha düşük bir maliyetle satın almak için eşsiz bir fırsattır. Şu ana kadar en iyi teklif 899 Euro'ya sahip olmanızı sağlıyordu. Bu Fransız Günleri için ilk kez 800 Euro'nun altında bir fiyata alabiliyoruz.

BOSE Ultra soundbar daha önce görülmemiş bir fiyata karşınızda:

Amazon'daki kampanyadan yararlanıyorum

Ayrıca Amazon'dan sipariş vererek yılın geri kalanıyla aynı avantajlara sahip olursunuz. Kargo ücretsizdir ve paketinizin elinize ulaşması yalnızca 1-3 gün sürer. Arıza veya üretim hatası durumunda, bu süreyi kapsayan 2 yıllık üretici garantisinden yararlanabilirsiniz. Son olarak, bu satın alma işlemini aceleyle yaptığınızı düşünüyorsanız veya soundbar size uymuyorsa, onu Amazon'a iade etmek için 30 gününüz var. İkincisi daha sonra siparişinizin tamamını size geri ödeyecektir.

BOSE Ultra, sinema benzeri bir deneyim için ses çubuğu


BOSE Ultra, mükemmel BOSE Smart Soundbar 900'ün yerini alan en yeni üst düzey soundbar'dır. Ancak ikincisi, diyalogların anlaşılırlığını geliştiren AI Diyalog modunun eklenmesiyle büyük ölçüde tüm özelliklerini içerir. Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby TrueHD ve hatta Dolby Digital Plus gibi birçok ses formatı için destek buluyoruz.

Ses, tiz, orta ve bas seviyelerinde uyumlu olup, size 30 yılı aşkın süredir ses alanında uzman olan BOSE'nin kalitesini ve ses imzasını sunar. Son derece kaliteli olan soundbar, yüksek kaliteli malzemelerle tasarlanmıştır. Üst kısım en güzel efekte sahip cam kaplamadan yapılmıştır, ön kısım ise metal bir ızgara için yer bırakır.

Amazon'daki kampanyadan yararlanıyorum

Boyutlar açısından bar, 10,7 cm derinliğinde, 104,5 cm uzunluğunda ve 5,8 cm yüksekliğinde olduğundan oldukça etkileyicidir. Tamamı 5,8 kg ağırlığındadır. Çoğu televizyonun altında, ekranını gizlemeden kendine yer bulacaktır. Veya ayrı olarak satılan bir destek kullanılarak duvara sabitlenebilir. Daha da etkileyici bir deneyim için surround hoparlörleri ve subwoofer'ı ayrı olarak satın almak da mümkündür.

Üretici, hemen kullanabilmeniz için ihtiyacınız olan her şeyi kutuda sağlar; yani bir HDMI eARC kablosu, bir optik kablo, pille birlikte verilen bir uzaktan kumanda ve çubuğu en iyi şekilde kalibre etmenize olanak tanıyan bir ADAPTiQ kulaklık. Kullandığınız ortama bağlı olarak ses. Teknik açıdan, sesi her taraftan, hatta yukarıdan ileten altı adet geniş aralıklı hoparlör (yukarı bakan iki çift kutuplu hoparlör dahil) bulunmaktadır.

Wi-Fi'nin yanı sıra Bluetooth 5.0 (9 metre menzilli) ve doğrudan entegre olan ve belirli özellikleri doğrudan sesle kontrol etmenize olanak tanıyan Amazon Alexa da dahildir. İçeriğinizi birçok cihazdan (akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar vb.) yayınlamanıza olanak tanıyan AirPlay 2, Chromecast, Alexa Cast ve Spotify Connect protokolleriyle de uyumluluk vardır.

Bağlantı açısından BOSE Ultra, bir HDMI eARC bağlantı noktası (gelişmiş ses dönüş kanalı) ve bir optik ses girişinin yanı sıra bir Ethernet bağlantı noktası ve bir USB bağlantı noktası (yalnızca bakım için) ile donatılmıştır. The Bose Music uygulaması sayesinde, mevcut iOS ve Android'de ücretsiz olarak soundbar'ı kolayca yapılandırabilir, aynı zamanda yeni özelliklerden yararlanmak için en son yazılım güncellemelerini de edinebilirsiniz, teklifin önümüzdeki 7 Mayıs'a kadar geçerli olacağını unutmayın. faydalanmak için geç kaldınız.

BOSE Ultra'daki iyi anlaşmayı görmek için burada:

Amazon'daki kampanyadan yararlanıyorum

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.
İyi fırsatlarımız hakkında bilmeniz gerekenler


Bu içerik size 01net'in iyi ipuçları uzmanları tarafından sunulmaktadır.
Yazı işleri personeli bu içeriğin üretiminde yer almamıştır. 01net, okuyucularından biri bu makaleye entegre edilen bağlantılar aracılığıyla satın alma işlemi yaptığında tazminat alabilir. Bu yazıda belirtilen fiyatlar çok hızlı bir şekilde değişebilir.
 
Üst