Bu süper verrisor teklifi ile hırsızlar sadece iyi kalmalı

Hasan

New member
Konaklamanızı güvence altına almak için asla geç değildir. Verrisor'un bu cömert teklifi ile, anı gerçekten elverişli.

Kimliğinde asla soyulmayı hayal etmedi? Fransa'daki vaka sayısının yeniden canlanmasıyla karşı karşıya kaldığınızda, konaklamanızı güvence altına almanın her zamankinden daha fazla olduğu görülüyor.

Yaklaşık 40 yıllık deneyim ve 5 milyondan fazla korunan müşteri ile, verisure uzaktan izleme uzmanı sizi bu riske karşı korumak için tam olarak oradadır. Şu anda, reddetmek için zor bir teklif sunuyor. Gerçekten de, uzman ek güvenlik paketlerini sınırlı bir süre için yarı fiyatına sunmaktadır.

Konaklama birimimi verrisure ile koruyorum

Verrisure ile artık endişelenmiyor

Sık sık midede topla konaklamanızı bırakıyor musunuz? Neden bu şekilde devam ederken, basit bir abonelik çileğinizi bir kez ve herkes için bitirebilir. Verisure uzaktan izleme sistemi sayesinde, konaklama ellerinde.

Gerçekten de, evinizin/dairenizin hırsızlık riskine karşı korunması için 7/24 izleyen bir ajan ekibi. Müdahale kapasitesi 10 saniyeden daha kısa bir sürede*, artık endişelenmek için herhangi bir nedeniniz yok. Verisure, teşhisden ekipmanınızı kurmaya, cihazlarınızın bakımına ve konaklamanızı sürekli olarak izlemeye kadar her şeyi halleder.

Bir teknisyen, konaklamanızın doğru kapsamı için gerekli ekipmanı belirlemek için evinizde bir güvenlik teşhisi gerçekleştirir: alarm, dedektörler, kameralar, patlar anti sis, vb. Bir saldırı durumunda, ajanlar hırsızları devam ettirmek için tutuklamak için tutuklar. Buna ek olarak, bir öncelik çizgisi ile gecikmeden polisi uyarırlar, böylece mümkün olduğunca çabuk hareket edebilirler.

My Verisure uygulaması sayesinde uzak izleme sisteminizi kontrol edebilir, alarmınızı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilir ve gözetim kameralarının videolarına erişebilirsiniz. Ayrıca, saldırı durumunda gerçek zamanlı olarak uyarılar alacaksınız. Yerli veya yangın kazası durumunda bir SOS uyarısını da tetikleyebilirsiniz, böylece verisure ilgili acil hizmetleri önleyebilir.

Ek koruyucu paketlerde% 50 indirimden yararlanmak istiyorsanız, abone olmak için çok fazla geciktirmemelisiniz. Bunu yapmak için hiçbir şey daha basit olamaz. Siteye gidin ve formu doldurun. Yaklaşım taahhüt olmadan ücretsizdir ve sizi sadece birkaç dakika sürecektir. Gözetim sisteminiz, verisure teklifinizin anlamından sadece 48 saat sonra çalışır.

Konaklama birimimi verrisure ile koruyorum

*Uzak izleme istasyonumuz tarafından sinyali aldıktan sonra 01/06/2022 -31/12/2022 arasında ölçülen ortalama yanıt süresi, seviye 1 (füme, panik, SOS tespiti, stres altındaki kod) için sinyali aldıktan sonra.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.

Verisure ile ortaklaşa