“Harry Potter” yazarı JK Rowling yoksulluk hakkında konuşuyor

Shib

New member
Londra. Yazar JK Rowling (59) -Britanya'daki en zengin insanlardan birinin “Harry Potter” kitaplarına teşekkürler, daha önceki yoksulluğunu hatırlıyor. “Fakir olmayan biri bunun ne anlama geldiğini anlamayacak,” dedi “Sunday Times” gazetesine. Hala bunu çok iyi hatırlıyor. “Asla unutmazsın.”

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Varlıkları “Pazar Times” tarafından en az 945 milyon £ (yaklaşık 1,1 milyar avro) olarak tahmin edilen Rowling, “Silahlar hakkında konuşma var, çiftleşiyorlar, konuşuluyorlar, konuşuluyorlar ve bunların hepsi bana oldu.” Dedi.

“Günlük aşağılamalar”

Rowling, “Bazen kelimenin tam anlamıyla açtım çünkü kızımı beslemek benim için daha önemliydi, ama bu en kötü değildi.” Dedi. “Günlük aşağılamalar – her şeyden önce çocuğunuza vermek istediğiniz şeyleri verememek.”

Bir zamanlar oğlu kızıyla aynı yaşta olan bir anne ile tanıştı. “Oyuncaklarla dolu bir odası vardı. Jessica'nın iki oyuncak olduğu bir ayakkabı kutum vardı.

Rowling: Servet ayrıca Dilemmata'yı da getiriyor

Birkaç yıl önce, Rowling, şiddet ile karakterize edilen ilk evlilikten kurtulduğunu halka açmıştı. “Harry Potter” kitapları ile onu atılım yaptı. Trans ve kadın hakları hakkındaki görüşleriniz eleştirmeye devam ediyor. “Sunday Times” ile Rowling de milyonlarca bağış ve yalvaran mektuplar hakkında konuştu. O gerçekten aniden zengin olmak için şikayet eden son kişiydi, dedi. Ancak hayatın tamamen beklenmedik bir şekilde ikilemmata olduğu doğrudur.

Bir zamanlar çok para kaybeden bir yatırımcıdan bir mektup aldı. Yoksulluğa dönüştüğü için şanslı olabileceği açıklanmıştı çünkü bir servet kaybetmenin ne kadar zor olduğunu asla bilmeyecek. Gönderen para istedi çünkü artık operayı karşılayamadı. “İnsanların ne zaman düşüneceğimi düşündüğünü anlayabiliyorum, ama yine de bir yerlerde mektubum var.”

Haberler/DPA