Kameranın güncellemesi çok pratik bir kısayolun kaybolmasını sağlıyor

Hasan

New member
Google, piksel kamera uygulamasının 9.9 sürümünü dağıtmaya başlar. Çok pratik bir işlev kaybolur ve bir diğeri yavaş görünmektedir.

Haziran 2025'in özellik düşüşü, Pixel akıllı telefonlar için güncellemelerden payını getiriyor. Bunlardan biri endişe Fotoğraf uygulaması ev Google9.9 sürümüne giriyor. Şirket tarafından vaat edilen bir “eğitim merkezi” bekliyor olsaydık, şu an için dikkat çeken sosyal ağlardaki paylaşım işlevinin her şeyden önce ortadan kalkmasıdır.

Öğrenin: Haziran 2025'te fotoğraf çekmek için en iyi akıllı telefonlar
Piksel Kamera uygulamasında silinen bir paylaşım kısayolu

Birkaç nesil piksel için, sosyal ağlarda paylaşım, kameradan en sevdiğiniz uygulamalara hızlı erişim sundu. Fotoğraf çektikten sonra önizleme etiketinde kayarak, WhatsApp, Instagram veya Messenger'a çekimi gönderebilirsiniz. Varsayılan olarak bir seçenek olarak hızlı paylaşım ile en fazla üç özelleştirilebilir kısayol sunuldu.

Google Pixel Kamera Paylaşımı Sosyal Ağ

© 01net
Google Pixel Kamera Sosyal Paylaşım

© 01net

Uygulamanın 9.8 sürümündeki Pixel Camera Sosyal Ağ Paylaşımı seçeneği. – © 01net

İle Pixel Kamera 9.9Bu menü tamamen ayarlardan kaybolur. WhatsApp son aylarda listeden kaldırılmış olsa bile, artık buharlaşan tüm işlevdir. Google, bunun bir hata mı yoksa varsayılan bir seçim olup olmadığını belirtmez, ancak her şey gönüllü bir silme gösterir.

“Eğitim merkezi” her zaman beklemede

Yeni tarafta, Google, kullanıcıları farklı fotoğraf modlarına hakim etmede desteklemek için bir “eğitim merkezi” vaat etti. Bununla birlikte, bu modül henüz aktif değildir, şüphesiz sunucu tarafında bir dağıtım bekliyor.

Google Pixel Kamera 9.9

© Google
Google Pixel Kamera Hub Eğitim

© Google
Google Pixel Kamera 9.9 Eğitim Merkezi

© Google

“Eğitim merkezi” yakında Pixel Kamera uygulamasına gelmelidir. – © Google

Mevcut olduğunda, kamera vizöründeyken ekranın sağ üstünde soru işareti olan dairesel bir düğme görünecektir. Her modda mevcut, farklı çekim modları için pratik tavsiyeye erişime izin verecektir:

• Bana eklendi: Fotoğrafçıyı otomatik olarak grup fotoğraflarına entegre etmek için
  • Panorama: Manzaralarında büyük açıdan başarılı olmak için
  • Astrofotografi: Yıldızları yakalamak için
  • Gece Görüşü: Gece Çekimleri İçin
  • Makro Odak: Çok Yakın için -ups
Her işleve, fotoğrafçının adına sahip görsel örnekler eşlik eder. Sağ alttaki bir kayan düğme, kameraya hızlı bir şekilde dönmenizi sağlar ve “Nasıl Yapılır” sekmesi her modun kullanımını ayrıntılı olarak açıklar. Haziran ayındaki yeni özellikler arasında Google, burada bahsettiğimiz yeni widget “VIP Pixel Kişileri” ni dağıttı.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Opera One - AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Opera One – AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Tarafından: Opera

Kaynak :

9to5google