Yeni Roborock S8 MaxV Ultra'da şimdiden 100 € tasarruf edin

Hasan

New member
Temizlemeyi düşünmeyi bırakın ve Roborock S8 MavX Ultra'ya güvenin. 8 Mayıs'a kadar lansmanını kutlamak için 100 euroluk indirimden yararlanıyor.



Kusursuz bir iç mekana sahip olmanın bir sırrı yoktur: Zeminleri düzenli olarak süpürüp paspaslamanız gerekir. Bu kısıtlayıcı ve yorucu olabilir. İşten eve geldiğinizde kesinlikle temizlik yapmaktan daha iyi işleriniz vardır. Ama ne yazık ki bu işi yapmak zorundasın… Tabii robot süpürgen yoksa. Son yıllarda robot elektrikli süpürgeler iç mekanlarımıza yerleşerek giderek daha verimli ve yenilikçi hale geldi. Birçok model, zemini güçlü bir şekilde temizlediğinden ve en inatçı lekeleri çıkardığından, basit süpürme işleminin daha da ötesine geçer.

Roborock S8 MaxV Ultra, Roborock'un yeni robot elektrikli süpürgesidir ve yenilikçiliği ve özerkliği açısından etkileyicidir. Zeminleri süpürür ve paspaslar, ancak aynı zamanda daha fazla gönül rahatlığı yaşayabilmeniz için bir istasyonu da vardır. Roborock'un, günlük yaşamı kolaylaştırmak için tasarlanan ultra akıllı ev tipi robot teknolojisinde dünya lideri seçilmesi boşuna değil.

Roborock S8 MAxV Ultra'nın gelişini kutlamak için Roborock özellikle cömert davrandı. Sadece birkaç günlüğüne tanıtım fiyatından 100 Euro tasarruf edebilirsiniz. Çok geç olmadan bundan yararlanın.

Roborock teklifinden yararlanıyorum

Roborock S8 MaxV Ultra: ihtiyacınız olan hepsi bir arada robot elektrikli süpürge


Roborock S8 MaxV Ultra ne işe yarar? Daha doğrusu ne yapmıyor? Aslında oldukça özerktir. Kendine saygılı herhangi bir robot elektrikli süpürge gibi, Roborock S8 MaxV Ultra da zeminlerinize saçılan tüm tozu tek geçişte toplar. Piyasadaki en verimliler arasında yer alan HyperForce® emiş gücünden ve 10.000 Pa'lık olağanüstü emiş gücünden yararlanır. Etkileyici! DuoRoller Riser® fırçası, her türlü zeminde daha iyi emiş verimliliği sağlar ve fırçadaki saç düğümlerinin azalmasını sağlar.

Vakumlama iyidir. Ama bu yeterli değil ! Böylece Roborock S8 MaxV Ultra, zeminlerinizdeki en inatçı lekeleri çıkarmak için VibraRise® 3.0 paspas sistemine sahiptir. Roborock S8 MaxV Ultra, Roborock'un dakikada 4000 devir gerçekleştirebilen ikili titreşimli modülü entegre ederek sonik temizleme mükemmelliğini yeniden tanımlamasına olanak tanır. FlexiArm Design
™
yan fırça ve özel teknoloji, Roborock S8 MaxV Ultra'nın evinizi en küçük köşe ve bucaklara kadar derinlemesine temizlemesine olanak tanır.

Roborock S8 Maxv Ultra 2

© Roborock

Reaktif AI 2.0 engel tanıma teknolojisine güvenebilen Roborock S8 MaxV Ultra'yı engeller korkutmuyor. Bir kilim veya halıya yaklaşırken Roborock S8 MaxV Ultra'nın ikili modülü yerden 20 mm'ye kadar yükselir.

Son olarak Roborock S8 MaxV Ultra'daki RockDock® Ultra 8'i 1 arada bağlantı noktası pastanın kremasıdır. Gerçekten de cihazın son derece özerk olmasını sağlar. Bu, Roborock S8 MaxV Ultra'nızın düzgün çalışması için gerekli olan belirli görevler üzerinde durmak zorunda kalmanızı önler. Yani düşünecek fazla bir şeyiniz yok. Otomatik toz boşaltma, sıcak suyla paspas yıkama, akıllı kir algılama, otomatik deterjan dispenseri, otomatik istasyon temizliği, sıcak havayla kurutma, otomatik tank doldurma… Süpürme ve paspaslamaya ek olarak Roborock S8 MaxV Ultra'nın sizin için hepsi bu kadar. Ayrıca RockDock® Ultra 8'i 1 arada dock, elektrikli süpürgeyi %30 daha hızlı şarj eder ve hatta yoğun saatlerin dışında da halledebilir.

Roborock S8 Maxv Ultra 1

© Roborock
-100€ Roborock S8 MaxV Ultra'nın çıkışını kutlamak için


Roborock S8 MaxV Ultra, günümüzün en eksiksiz ve birinci sınıf robot elektrikli süpürgelerinden biri olarak öne çıkıyor. Üst düzey özellikleri ve birçok yeniliği sayesinde, sizin için gerçekten neyin önemli olduğu konusunda endişelenebileceksiniz. Roborock lansmanı için elinden geleni yapıyor.

Böylece, yeni hepsi bir arada robot elektrikli süpürge anında 100 Euro'luk bir indirimden yararlanır, böylece paradan tasarruf edebilir, zamandan ve enerjiden her zaman tasarruf edebilirsiniz. Roborock S8 MaxV Ultra şu anda 1499 euro yerine 1399 euro. 8 Mayıs 2024'ten sonra artık çok geç olacak. Acele etmek ! Böyle ilginç bir teklifi kaçırmak utanç verici olur.

Roborock teklifinden yararlanıyorum

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.

Roborock ile ortaklaşa
 
Üst