Yeni Yıl için en iyi dileklerimle ve selamlar

GokyuzuYankilari

Global Mod
Yetkili
Global Mod
Dijital selamlar

Whatsapp Yılbaşı Gecesi sözleri: yeni yıl için dilek ve selamlar

Uygulamayı aç

2024 yılı yakında başlayacak. Doğru WhatsApp sözüyle sevdiklerinize gelecek yıl da birbirinizin yanında olacağınızı gösterebilirsiniz. Burada gönderebileceğiniz en güzel yılbaşı tebriklerini ve sözlerini sizler için bir araya getirdik.

Çalkantılı bir yıl sona eriyor. Yılbaşı gecesinde yanınızda olamayan sevdiklerinize iyi dileklerinizi iletmek istiyorsanız WhatsApp messenger hizmeti bunun için ideal. “Yeni Yılınız Kutlu Olsun” veya “Yeni Yılınız Kutlu Olsun” gibi tipik klasikler sizin için çok mu sıkıcı? O zaman burada birkaç alternatifimiz var:

Devamını oku sonra Reklamcılık

Whatsapp'a yılbaşı sözleri

• Şanslı pembe bir domuz
    🐷
    gece yarısı elinde yanan bir maytap
    🌟
    ile koşarak geldi, homurdanıyor ve yüksek sesle ciyaklıyordu: Yaşasın, sana mutlu bir yeni yıl diliyorum!
    🎇
    🎉
    🥳
    🎊
  • Ben küçük yılbaşı perisiyim
    🧚
    ♀
    👼
    , şu an karda mahsur kaldım.
    ❄
    ⛄
    Bu yüzden çıktığım yolculukta yeni yıl tebriklerimi bu şekilde gönderiyorum.
    🎊
  • Ben küçük yılbaşı faresiyim
    🐭
    , ne yazık ki evinizin önünde
    🏠
    durmuyorum. Bu yüzden sana uzaklardan bir avuç sihirli yıldız gönderiyorum.
    ⭐
    💫
    🌟
  • İyi kararlara ihtiyacım yok
    🤔
    💭
    . Eskilere neredeyse hiç dokunulmamış!‍
    🙋
    ♀
  • Güneş
    🌞
    , ay
    🌛
    ve yıldızlar
    ⭐
    , her şey uzakta ama iyilik çok yakın – mutlu ve güzel bir Yeni Yıl!
    ♥
    🍀
    🎉
  • 💥
    … Ben bir Whatsapp havai fişekçisiyim
    🐸
    ve size güzel bir yılbaşı gecesi
    🎆
    ve mutlu bir yeni yıl diliyorum.
    💥
  • Yeni Yıl
    🎉
    , Yeni Duygular
    🥳
    , Yeni Şanslar
    🤩
    , Aynı Hayaller
    😍
    , Yeni Başlangıçlar!
    💪🏼
  • Güller
    🌹
    kırmızı, menekşeler mavi
    💙
    , parti zamanı
    🥳
    , mutlu yıllar size!
    💕
    Harika bir yeni yıl geçirin!
    🎉
  • Yarın 365 sayfalık bir kitabın ilk boş sayfası.
    📖
    İyi bir tane yazın.
    ✍🏼
Arkadaşlar ve tanıdıklar için WhatsApp yerine SMS yoluyla yeni yıl dilekleri

• Mantarları patlatın. Bardakların tıngırdamasına izin verin. Yeni yıla başlayalım. Mutlu ve sağlıklı kalın.
  • Yarın eski yıl sona erecek, gece yarısı mutlu bir yeni yıl. Yeni yıl size sağlık, kalp ve diğer konularda şans getirmeli.
  • Burada çanlar ve ıslıklarla çalan nedir? Bu senin telefonun: Yeni yılda iyi şanslar ve en iyi dileklerimle!
  • Güneş, ay ve yıldızlar, her şey uzakta ama iyilik çok yakın; mutlu ve güzel bir Yeni Yıl!

Klasik Yılbaşı Gecesi sözleri ve Yılbaşı selamları

Doğru WhatsApp söyleminin biraz daha komik mi yoksa daha resmi mi olacağı genellikle söz konusu kişiye bağlıdır. Bu nedenle burada emojiler olmadan da işe yarayan ve yine de yeni yıla başarılı bir başlangıç yapmanızı garanti eden bazı dilek ve selamlar bulacaksınız.

• Yeni yıla cesaretle başlayın, mutlaka güzel olacaktır.
  • Yılbaşı Gecesi yeni bir başlangıç gibidir, sadece daha yoğundur!
  • Pek çok yılbaşı kutlaması şu WhatsApp ile birlikte gelir: Sağlıklı kalın! Aşk! Havuz! Yeni yılda eğlenin! Yakında gerçek hayatta görüşürüz, orası kesin!
  • Chuck Norris'in niyeti iyi değil. O, başkalarının iyi niyetidir.
  • Eski yıl bitecek, size bir şey daha söyleyeyim: Yeni Yılınız Kutlu Olsun! Mantarlar patlasın, bardaklar şıngırdasın ve gelecek yılbaşı gecesinde birlikte şarkı söyleyelim!
  • Öpücükler, bangerlar ve hatta şampanya bugün herkesin hoşuna giden şeylerdir. Bu yüzden kimsenin bizden alamayacağı bir şeye kadeh kaldırıyoruz. Yeni Yıl çok yakında! Şimdi içeri girmesine izin ver, o sadece senin!
Yılbaşı Gecesi sözleri ve Yılbaşı selamları: sofistike insanlar için alıntılar ve şiirler

Yoksa Yeni Yılı kutlamak daha klasik ve sofistike mi olmalı? Yılbaşı gecesi konusunda Goethe veya Ringelnatz gibi ünlü alıntılar ve şiirler buna uygundur. İşte bazı öneriler:

• İkincisi dolmak istiyor, bütün gökyüzü çöküyor. Rengarenk şeker haplarının ortasında şeytan bile gülüyor. (MB Hermann)
  • İnsanlığı temel aldığımız yerde yıldızlar parlar. (Jo M. Wysser)
  • Yeni yılda şans ve mutluluk, ağrılara ve yaralara merhem olsun! Kaba bir bloğun üzerinde sert bir kama! İşte bir buçuk serseriye! (Johann Wolfgang von Goethe)
  • Noel ve Yeni Yıl arasındaki düşünceli günler şimdiden bazı insanların aklını kaybetmesine neden oldu. (Joachim Ringelnatz)
  • Yeni Yılı güvenle ve önyargısız karşılayın, o zaman zaten arkadaş edinme yolunu yarılamışsınız demektir. (Novalis)
  • Eğer eski yıl başarılıysa dostum, yenisini sabırsızlıkla bekle, eğer kötüyse evet, daha da fazlası. (Karl-Heinz Söhler)
  • Nasıl başladığını ancak bir yılın sonunda anlarsınız. (Friedrich Nietzsche)
  • Bize bir çocuk doğduğunda sevindiğimiz gibi sevinelim. Hadi gülelim, yeni yıla, hadi gülümseyelim! (Charles Dickens)
  • Eğer eski yıl başarılıysa dostum, yenisini sabırsızlıkla bekle, eğer kötüyse evet, daha da fazlası. (Albert Einstein)
Haberler/yap