2025 yılı için Apple güncellemelerinin ilk partisinin gelmesi uzun sürmedi. iOS 18.2.1 aslında mevcut, önemli düzeltmeler içeren bir sürüm.
Bir ay sonra iOS 18.2, Elma bu akşam iPhone ve iPad işletim sisteminin 2025 için ilk güncellemesini, iOS 18.2.1 ve iPadOS 18.2.1'i yayınlıyor. Sürüm numaralarının da gösterdiği gibi bunlar bakım güncellemeleridir, ancak yine de önemlidirler ve mümkün olan en kısa sürede kurulmaları gerekir.
iOS 18.3, iOS 18'in bir sonraki büyük güncellemesi olacak. Ne yazık ki yeni özellikler şimdilik mütevazı. Apple Intelligence'ın Avrupa'da piyasaya sürülmesinden başlayarak ek özelliklere hak kazanmak için muhtemelen bahara ve iOS 18.4'e kadar beklememiz gerekecek.
Opera One – Yapay zeka destekli web tarayıcısı
Yazan: Opera
Bir ay sonra iOS 18.2, Elma bu akşam iPhone ve iPad işletim sisteminin 2025 için ilk güncellemesini, iOS 18.2.1 ve iPadOS 18.2.1'i yayınlıyor. Sürüm numaralarının da gösterdiği gibi bunlar bakım güncellemeleridir, ancak yine de önemlidirler ve mümkün olan en kısa sürede kurulmaları gerekir.
Çünkü Apple'ın açıkladığı gibi bu iki güncelleme önemli düzeltmeler içeriyor. Şimdilik bu düzeltmelerin niteliğini bilmiyoruz, ancak genel kural olarak bunlar, bir kısmı halihazırda kötüye kullanılmış olan güvenlik kusurlarıyla ilgilidir. Üretici sürüm notlarını açıkladığında bu haberi güncelleyeceğiz.Okuyun iOS 18.2'nin (ve diğer Apple işletim sistemlerinin) son sürümü artık herkesin kullanımına sunuldu
iOS 18.3, iOS 18'in bir sonraki büyük güncellemesi olacak. Ne yazık ki yeni özellikler şimdilik mütevazı. Apple Intelligence'ın Avrupa'da piyasaya sürülmesinden başlayarak ek özelliklere hak kazanmak için muhtemelen bahara ve iOS 18.4'e kadar beklememiz gerekecek.
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.![]()

Opera One – Yapay zeka destekli web tarayıcısı
Yazan: Opera